Jahod začíná být všude plno. Pokud máte nějaké na vlastní zahrádce a nevíte, co s nimi, zkuste si upéct výtečný dortík „Santiago“ se slazenými jahodami vařenými sous-vide.
Sekaná po italsku je obdoba té naší sekané, jen je voňavější a bohatší na koření. My ji završíme sýrem Provolone a připravíme sous-vide, protože pak chutná prostě o dost lépe!
Čínské alias Pekingské zelí není složité uvařit běžným způsobem, ale sous-vide ho uděláte perfektně křehké, aniž by bylo zbytečně měkké. Když k němu do sáčku...
Asi neexistuje větší sázka na jistotu, co se dezertu týče. Ať už vaříte pro děti a nebo pro hrstku sofistikovaných gurmánů, všichni jej milují. Pudink má všechno – tu krémovou...
Brisket je část hovězího masa z hrudníku. Nejvhodnější je pro něj pomalá příprava a sous-vide z něj udělá to nejšťavnatější maso pod sluncem. To rozhodně...
Chřestová sezóna je v plném proudu. Tyhle úžasné zelené stonky chutnají skvěle grilované či pečené, ale čas při vaření hraje důležitou roli – o minutu déle nebo méně může zkazit...
Třpytivý a růžový, štiplavý a přitom sladký, a k tomu tak chutný, že máte chuť si ho okamžitě dát s kopečkem vanilkové zmrzliny. Rebarborový džem je to nejlepší, co ze...
Maniok je tropická rostlina z Jižní Ameriky, jejíž hlízy svým vzhledem a chutí připomíná batáty. Ať už se ho teprve chystáte vyzkoušet, nebo už ho v nějaké podobě znáte, zkuste...
Ať už si známou italskou klobásku vyrobíte doma nebo koupíte v supermarketu, uvařte si ji sous-vide, aby byla pěkně šťavnatá. Nakrájená na kolečka a doplněná těstovinami a zeleninou vydá za...