blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Cuisine: Kubánská

Cuisine: Kubánská

Jistě jste už někdy ochutnali dobrý kubánský sendvič nebo krémový a lahodný kubánský flan. To je ale jen špička ledovce rozmanitosti tradiční kubánské kuchyně.

V kubánské kultuře je tolik zajímavostí a jídlo je bezpochyby jednou z nich. Překvapivě jednoduché a chutné kubánské recepty jsou ukryty ve skromném kulinářském stylu, daleko od mnoha moderních technologických inovací.

Středobodem kubánské kuchyně je její intenzivní a neutrální chuť, velmi dobře vyvážená chuť, která nezná extrémy. Tato vynikající vlastnost evokuje samotnou povahu kubánského lidu. Dobrý kubánský pokrm je jako věčná radost a kouzlo jeho hudby, tance a tropické přírody.

Kubánské jídlo vzkvétá díky stejné rozmanitosti jako jeho kultura. Největší vliv na ni mají španělská, africká, domorodá a další karibské kultury. Tato směsice chutí je nejcennějším pokladem kubánského jídla.

V každém kubánském pokrmu se skrývá příběh a nezapomenutelná chuť. Každý kubánský recept má různé verze, vždy v závislosti na dostupných zdrojích.

Sdílet

Nejlepší „mojo“ marináda na maso

Čas vaření: 10 min
  • Dipy
  • Kubánská Kubánská
Slovo „mojo“ na Kubě označuje marinádu citrusové chuti připravovanou z hořkých pomerančů nebo limetek. Díky vysokému obsahu kyseliny dochází k povzbudivým reakcím, díky nimž je maso křehčí a voňavější. Přidáme-li...

ladyambientte

24.9.2016
Like 3

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Vladislav: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....