• Home
  • Ryby
  • Sous vide losos s kaší ze zeleného hrášku

Sous vide losos s kaší ze zeleného hrášku

0 0
Sous vide losos s kaší ze zeleného hrášku

Sdílejte recept na Vaší sociální síti:

Nebo kopírujte a sdílejte tuto adresu

Ingredience

2 ks filety z lososa asi 2,5 cm široké
podle potřeby olivový olej
podle potřeby sůl
podle potřeby černý pepř
200 g zelený hrášek
50 g voda
30 g máslo
3 g citronová šťáva čerstvá
3 g petržel
1 g estragon listy
3 g pažitka čerstvá, mletá

Šťavnatý losos s netradiční přílohou, který z vás udělá kuchařskou hvězdu.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový

Ingredience

Instrukce

Elegantní, zářivě barevný a neokázalý. Takový je losos s kaší ze zeleného hrášku, který vás naučíme připravovat v tomto receptu.

Dojděte koupit čerstvou rybu a bylinky a jste připraveni k vytvoření pokrmu, o němž lidé budou mluvit roky po skončení vašeho večírku.

V tomto receptu budeme používat lososa uvařeného metodou sous vide. K přípravě tohoto pokrmu však nebudete potřebovat drahý set – postačí vám improvizovaná metoda hrnce na sporáku.

Kroky

1
hotovo
45 min

Připravte sous vide lososa

Recept na sous vide losos najdete zde.

Jakmile filety vložíte do vodní lázně, doporučujeme přejít ke kroku číslo 2 a začít s přípravou kaše ze zeleného hrášku.

2
hotovo
10 min

Připravte kaši ze zeleného hrášku

Při přípravě kaše ze zeleného hrášku postupujte podle našeho receptu.

3
hotovo
5 min

Naaranžujte na talíř a okamžitě podávejte

Kaši rozdělte rovnoměrně na všechny talíře. Následně na ní vložte sous vide filet a to kůží nahoru. Ozdobte čerstvými bylinkami a okamžitě podávejte.

A jen tak mimochodem – ano, můžete sníst i kůži. Je to výborné!

ladyambientte

Kaše ze zeleného hrášku
předchozí
Kaše ze zeleného hrášku
Sous vide kuřecí prsíčka
Další
Sous vide kuřecí prsíčka

Přidej svůj komentář