Ingredience
- 2 ks filety z lososaasi 2,5 cm široké
- podle potřeby olivový olej
- podle potřeby sůl
- podle potřeby černý pepř
- 200 g zelený hrášek
- 50 g voda
- 30 g máslo
- 3 g citronová šťávačerstvá
- 3 g petržel
- 1 g estragonlisty
- 3 g pažitkačerstvá, mletá
Recept
Elegantní, zářivě barevný a neokázalý. Takový je losos s kaší ze zeleného hrášku, který vás naučíme připravovat v tomto receptu.
Dojděte koupit čerstvou rybu a bylinky a jste připraveni k vytvoření pokrmu, o němž lidé budou mluvit roky po skončení vašeho večírku.
V tomto receptu budeme používat lososa uvařeného metodou sous vide. K přípravě tohoto pokrmu však nebudete potřebovat drahý set – postačí vám improvizovaná metoda hrnce na sporáku.
Postup
1 Hotovo 45 min |
Připravte sous vide lososaRecept na sous vide losos najdete zde. Jakmile filety vložíte do vodní lázně, doporučujeme přejít ke kroku číslo 2 a začít s přípravou kaše ze zeleného hrášku. |
2 Hotovo 10 min |
Připravte kaši ze zeleného hráškuPři přípravě kaše ze zeleného hrášku postupujte podle našeho receptu. |
3 Hotovo 5 min |
Naaranžujte na talíř a okamžitě podávejte |