• Domů
  • Ryby
  • Sous vide losos s kaší ze zeleného hrášku

Sous vide losos s kaší ze zeleného hrášku

0 0
Sous vide losos s kaší ze zeleného hrášku

Sdílejte ji ve své sociální síti:

Nebo můžete jednoduše kopírovat a sdílet tuto adresu URL

Ingredience

Úprava dávek:
2 ks filety z lososa asi 2,5 cm široké
podle potřeby olivový olej
podle potřeby sůl
podle potřeby černý pepř
200 g zelený hrášek
50 g voda
30 g máslo
3 g citronová šťáva čerstvá
3 g petržel
1 g estragon listy
3 g pažitka čerstvá, mletá

Šťavnatý losos s netradiční přílohou, který z vás udělá kuchařskou hvězdu.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový

Ingredience

Recept

Sdílet

Elegantní, zářivě barevný a neokázalý. Takový je losos s kaší ze zeleného hrášku, který vás naučíme připravovat v tomto receptu.

Dojděte koupit čerstvou rybu a bylinky a jste připraveni k vytvoření pokrmu, o němž lidé budou mluvit roky po skončení vašeho večírku.

V tomto receptu budeme používat lososa uvařeného metodou sous vide. K přípravě tohoto pokrmu však nebudete potřebovat drahý set – postačí vám improvizovaná metoda hrnce na sporáku.

Postup

1
Hotovo
45 min

Připravte sous vide lososa

Recept na sous vide losos najdete zde.

Jakmile filety vložíte do vodní lázně, doporučujeme přejít ke kroku číslo 2 a začít s přípravou kaše ze zeleného hrášku.

2
Hotovo
10 min

Připravte kaši ze zeleného hrášku

Při přípravě kaše ze zeleného hrášku postupujte podle našeho receptu.

3
Hotovo
5 min

Naaranžujte na talíř a okamžitě podávejte

Kaši rozdělte rovnoměrně na všechny talíře. Následně na ní vložte sous vide filet a to kůží nahoru. Ozdobte čerstvými bylinkami a okamžitě podávejte.

A jen tak mimochodem – ano, můžete sníst i kůži. Je to výborné!

ladyambientte

Kaše ze zeleného hrášku
předchozí
Kaše ze zeleného hrášku
Sous vide kuřecí prsíčka
další
Sous vide kuřecí prsíčka
Kaše ze zeleného hrášku
předchozí
Kaše ze zeleného hrášku
Sous vide kuřecí prsíčka
další
Sous vide kuřecí prsíčka

Přidejte svůj komentář