Tohle je jídlo připravené “z mrazáku”, ke kterému stačí pár ingrediencí. Je to úžasné, protože filety nemusíte rozmrazovat a dokonce je můžete vařit ve stejném sáčku. A celé vaření trvá...
Už delší dobu se snažíte připravit perfektního lososa a stále to není ono? Díky těmto základním pravidlům, trikům a metodě Sous vide si připravíte snadno a rychle šťavnatý kousek lososa...
Příprava chutného, šťavnatého lososa nikdy nebyla jednodušší. Losos po uvaření nepotřebuje žádnou úpravu. Vyjmete ho ze sáčku a můžete jíst. Stačí přidat trochu zeleniny a chutnou omáčku a máte večeři,...
Fanoušci sous vide vaření to už dávno vědí: neexistuje lepší způsob jak připravit čerstvé lososa, protože opatrným vařením v sáčku dosáhnete vždy takového propečení, jaké jste si přáli. V tomto receptu vám...
Elegantní, zářivě barevný a neokázalý. Takový je losos s kaší ze zeleného hrášku, který vás naučíme připravovat v tomto receptu. Dojděte koupit čerstvou rybu a bylinky a jste připraveni k vytvoření pokrmu, o...
Losos je duchem středomořského pohostinství – není možné žít v Evropě a nebýt touto rybou s lahodnou chutí a růžovou dužinou naprosto posedlí. Vydatné a přesto delikátní, takové je maso z lososa....