Veganská polévka Sous vide
Tato polévka je plná vitamínů. A věřím, že si ji oblíbí i strávníci „nevegani“. Na nic nečekejte, posbírejte veškeré ingredience a jde se vařit!
Sous Vide medovo-rozmarýnové jehněčí
Milujeme jehněčí maso v celé jeho hravé kráse, ale ne každý to cítí stejně. S tímto velkým chutným receptem na medovo-rozmarýnové jehněčí se však povede změnit několik srdcí a myslí,...
Lososový filet metodou sous vide
My doma lososa milujeme. Tento recept je skvělý i proto, že je vše rychle hotové. Ideální je i pro nedělní oběd a přitom neprostojím celý den v kuchyni.
Sous Vide mušle Sv. Jakuba s citronovou omáčkou
Tyto mušle Sv. Jakuba osvěží lehká citrusová omáčka. Vaří se s trochou kůry a výsledkem je kyselo/sladká citrusová omáčka.
Středně propečená kachní prsa Sous vide
Existuje celá řada skvělých způsobů, jak kachnu uvařit: můžete ji upéct, konfitovat, zabalit do rolády. Ale někdy prostě chcete dobrá středně propečená kachní prsa. Tento recept poradí, jaký čas a...
Sous Vide Hainan kuřecí rýže
Hainan kuřecí rýže je pokrm z pošírovaného kuřete a kořeněné rýže, podávaný s chilli omáčkou a obvykle s okurkovou oblohou. Bylo vytvořeno přistěhovalci z Hainanu v jižní Číně a upraveno...
Sous Vide Kuřecí roláda a prosciutto
Věřte, že toto jídlo chutná ještě lépe, než vypadá, a že na talíři vypadá vskutku báječně! Rolády sice vyžadují trochu práce navíc, ale každé sousto...
Sous vide brambory
Sous Vide by mělo být především jednoduchosti, ne o přidání dalšího kroku do procesu vaření. Pokud tedy chcete vytvořit bramborovou kaši v jediném kroku, tak je tento recept pro vás....
Sous Vide BBQ vepřová plec
Je oblíbené, je moderní a je výborné. Trhané maso je ideální pro každého. Zasytí velkého jedlíka, ale bývá vyhledávaným jídlem i mezi sportovci. Krásné je, že při metodě sous vide...
Sous Vide kuřecí stehna
Kuřecí stehna jsou skvělá pro každého, kdo se seznamuje s metodou sous vide. A výsledná chuť jen každého navnadí pro další vaření. Komu by nechutnala...
Sous Vide Šalvějové vepřové kotlety s mrkví a jablečným salátem
První jarní bylinky jsou vždy v kuchyni vítány. Pojďme společně odhalit, jak se šalvěj přirozeně spáruje s vepřovými kotletami, jablečným salátem a rannou mrkví.
Italské klobásové sendviče Sous Vide
Italské klobásy s pořádnou dávkou zeleniny a italského koření = neodolatelné spojení Pomalé vaření klobásy, papriky, cibule, rajčat a italského koření dělá z tohoto pokrmu jídlo, kterému nikdo neodolá. Skvělé...