blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Feature: Gril

Feature: Gril

Grilování je opravdovým fenoménem. Vždyť kdo by neměl rád pořádný flák masa, kus sýra nebo chutné zeleniny opečené na ohni ze všech stran? V této rubrice vás seznámíme s těmi nejlepšími sous vide recepty na gril. S těmito recepty ozáříte každou zahradní party!

Sdílet

Jehněčí špízy s mátovým jogurtem

Čas vaření: 3 hod 20 min
  • Zvěřina, skopové a jehněčí
  • arabská arabská
Na jídle napíchnutém na jehle prostě něco je. Už dávno je součástí kultury po celém světě, a to jak ve slané, tak i sladké formě. Teď vám představíme oblíbené jehněčí...

Iva Dohnalová

10.3.2021
Like 2
Sdílet

Sous vide klobásky z grilu

Čas vaření: 2 h 15 min
  • Recepty
  • Vepřové maso
  • Česká Česká
Klobásky připravované metodou sous vide a grilu jsou šťavnaté uvnitř a křupavé na povrchu.

Andrea Hrubá

4.10.2020
Like 10
Sdílet

Křupavý vepřový bůček ve sweet-chilli omáčce

Čas vaření: 16 hodin
  • Vepřové maso
  • Japonská Japonská
Vepřový bůček známe všichni, ale zkuste si jej připravit metodou sous vide s domácí sweet-chilli omáčkou. Zažijete tak kousek Asie i ve své kuchyni

Andrea Hrubá

9.9.2020
Like 15
Sdílet

Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem

Čas vaření: 1 hod 50 min
  • Zelenina
  • Česká Česká
Zelí předpřipravené metodou sous vide se určitě stane hvězdou Vašeho grilování, zkuste jej a zaručeně si pochutnáte

Andrea Hrubá

6.9.2020
Like 8
Sdílet

Hovězí bůček na grilu

Čas vaření: 49 hodin
  • Hovězí maso
  • Americká Americká
Abychom dosáhli neodolatelné chuti bůčku metodou sous vide je potřeba si přichystat kvalitní ingredience – zejména pak kvalitní kus hovězího masa.  Klíčem je nastavení správné teploty vodní lázně, která je...

Veronika Gajdošová

22.2.2020
Like 17
Sdílet

Vepřová pečeně v pálivém medovo-hořčičném zábalu

Čas vaření: 5 h
  • Vepřové maso
  • Česká Česká
Vepřová pečeně je ideálním masem pro přípravu na grilu – i pokud maso na ohni necháte o něco málo déle, je krásně šťavnaté a rozplývá se na jazyce. A co...

Admin

15.5.2019
Like 27
Sdílet

Grilovaná sous vide kuřecí stehna, která jsou kouzelně dobrá

Čas vaření: 3,5 h
  • Drůbež
  • Americká Americká
Jelikož se v posledních dnech teploty rychle zvyšují a nutnost nosit bundu se stává vzdálenou minulostí, v naší redakci se zaměřujeme pouze na jedinou věc. Grilování. Tradiční úprava pokrmů na otevřeném ohni...

ladyambientte

5.6.2018
Like 10
Sdílet

Grilované krkovice na kantonský způsob (Char Siu)

Čas vaření: cca 9 h
  • Vepřové maso
  • Čínská Čínská
Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský...

Admin

28.8.2017
Like 8
Sdílet

Grilovaná sous vide chobotnice

Čas vaření: 5,5 - 24,5 hod
  • Ryby
  • Španělská Španělská
Chobotnice patří mezi největší pochoutky všude na světě. Proměnit tvrdou tkáň chobotnice v chutný kus masa ovšem není zase tak jednoduché. Pokud tedy k přípravě nepřizvete nás a náš skvělý sous vide...

ladyambientte

29.5.2017
Like 7
Sdílet

Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu

Čas vaření: 140 min
  • Vepřové maso
Vepřová krkovička je na přípravu velmi nenáročná. Je-li dobře uvařená, přesto dokáže vykouzlit blažený úsměv na tváři každého gurmána. V tomto receptu vám prozradíme, jak si můžete připravit krkovičku v klasickém stylu....

ladyambientte

26.8.2016
Like 20
Předchozí
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
  • Admin: Sous vide steak
  • Stanislav: Sous vide steak
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....