blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: sůl

Ingredient: sůl

Sdílet

Treska v česnekovo-zázvorové nudlové polévce

Čas vaření: 50 min
  • Polévky
    Zdravá a delikátní polévka, která vyžene všechny nemoci z těla. Treska připravená sous-vide je křehká s neuvěřitelnou konzistencí masa. Pokud se chcete zahřát pořádnou polévkou v zimním čase, právě tuto...

    Iva Dohnalová

    4.12.2021
    Like 2
    Sdílet

    Vepřová kotleta se zeleninou z jednoho sáčku

    Čas vaření: 1 hod 15 min
    • Vepřové maso
    • Česká Česká
    Některá zelenina se uvaří k dokonalosti při stejné teplotě jako plátek vepřového a toho je možné využít a významně si ulehčit práci. Do jednoho sous-vide sáčku jsme tak dali vepřové...

    Iva Dohnalová

    29.11.2021
    Like 5
    Sdílet

    Rozložený jablečný koláč se sněhovou pusinkou

    Čas vaření: 1 hod 30 min
    • Dezerty
    • Americká Americká
    Jablečný koláč je tradiční americký sváteční dezert, který je ale oblíbený snad ve všech zemích světa. Naše verze je připravená sous-vide, abychom zesílili chutě a jablka uvařili do dokonalé konzistence....

    Iva Dohnalová

    22.11.2021
    Like 2
    Sdílet

    Kuře s citrusovou glazurou

    Čas vaření: 2 hod
    • Drůbež
    • Americká Americká
    Křehké a šťavnaté kuřecí s citrusovou glazurou je plné chuti ze sladké a přitom štiplavé omáčky z javorového sirupu, pomeranče, citronu a limetky. Stojí za to se o něj s...

    Iva Dohnalová

    15.11.2021
    Like 2
    Sdílet

    Letní celerovo-jablečná polévka

    Čas vaření: 3 hod
    • Polévky
    • Česká Česká
    Při vaření sous-vide si zelenina uchovává mnohem silnější chuť a zářivější barvu. Uvařit si tak svěží a chutnou polévku je extra snadné. Ozdobte ji jedlými květy a klíčky a servírujte...

    Iva Dohnalová

    10.9.2021
    Like 2
    Sdílet

    Hovězí Kaldereta

    Čas vaření: 32 hod 30 min
    • Hovězí maso
    • Filipínská Filipínská
    Kaldereta je taková filipínská obdoba českého guláše. Vaří se tradičně z kozího masa, ale nahrazuje se i hovězím nebo jiným masem. Zkuste variantu hovězího uvařeného sous-vide s cibulí, mrkví, paprikou...

    Iva Dohnalová

    7.9.2021
    Like 7
    Sdílet

    Křupavé vepřové koleno

    Čas vaření: 21 hod
    • Vepřové maso
    • Česká Česká
    Pokud máte rádi pivo a k němu dobré vepřové koleno, pak vyzkoušejte tento recept. Bude šťavnaté uvnitř, křupavé na povrchu a skvěle ochucené směsí koření. A ani si pro něj...

    Iva Dohnalová

    27.8.2021
    Like 8
    Sdílet

    Kuřecí prsa s bazalkovým pestem

    Čas vaření: 2 hod 20 min
    • Drůbež
    • Italská Italská
    Dokonale uvařené šťavnaté a jemné kuřecí maso připravíte v horké lázni sous-vide. Skvěle ho doplní pravé italské pesto s parmazánem a piniovými oříšky, které je připravené raz dva, zatímco se...

    Iva Dohnalová

    23.8.2021
    Like 6
    Sdílet

    Sous-vide nakládaný květák

    Čas vaření: 6 hod 15 min
    • Zelenina
    • Česká Česká
    Už žádná zelenina promáčená vodou. Tady je recept na křupavý a extrémně chutný nakládaný květák s kurkumou a koprem. V sezóně ho naložíte a v zimě si pochutnáte, navíc za...

    Iva Dohnalová

    22.8.2021
    Like 1
    Sdílet

    Rybí burgery s curry aioli

    Čas vaření: 1 hod 15 min
    • Ryby
    • Indická Indická
    Rozmazlete svoji rodinu nečekanou večeří – úžasně šťavnatými a měkkými rybími burgery! Česneková majonéza s curry zvýrazní celkovou chuť burgerů. Můžete si je také připravit do foroty a uchovávat v...

    Iva Dohnalová

    21.8.2021
    Like 2
    Předchozí
    Další

    Recepty

    Drůbež

    Drůbež

    Hovězí maso

    Hovězí maso

    Krůtí

    Krůtí

    Luštěniny

    Luštěniny

    Ryby

    Ryby

    Vejce

    Vejce

    Vepřové maso

    Vepřové maso

    Zelenina

    Zelenina

    Kuchyně

    Americká

    Americká

    Anglická

    Anglická

    Česká

    Česká

    Francouzská

    Francouzská

    Indická

    Indická

    Italská

    Italská

    Japonská

    Japonská

    Španělská

    Španělská

    Nejnovější komentáře

    • Stenleyx: Sous vide kuřecí prsíčka
    • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
    • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
    • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
    • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu

    O sous vide

    • Co je sous vide?
    • 4 základní kroky sous vide vaření
    • Sous vide – otázky a odpovědi
    • Je sous vide vaření bezpečné?

    Pro začátek

    • Sous vide v hrnci na sporáku
    • Do čeho sous vide zabalit?
    • Sous vide – teploty a časy
    • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

    Recepty

    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské

    © 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

    Posting....