Kachní prsa vařená metodou sous vide jsou naprostá bomba. Maso je šťavnaté a kůžička krásně křupavá, což je ideální kombinace. Jako přílohu můžete zvolit opečené brambory.
Říkali, že tohle už nepůjde…ale my dokázali, že ano. Celá krůta perfektně uvařená ve vakuu se super křupavou kůžičkou. Uvařte si ji den před vaší velkou hostinou a pak ji...
Míchaná vajíčka metodou sous vide jsou naprosto jasnou volbou, pokud přemýšlíte, co si dát ráno k snídani. Je to rychlé, snadné a díky předem nastavené teplotě budete mít vajíčka dokonale...
Brambory vařené metodou sous vide jsou plné chuti a hodí se jako příloha k mnoha jídlům. Společně s česnekem a dalším kořením dochází k chuťové explozi. Recept je rychlý a...
Burgery sklízí úspěch po celém světě a co teprve burger na způsob sou vide. Pokud máte tento pokrm v oblibě, zkuste určitě tento recept, a to teprve zjistíte, jak chutná opravdově...
Jsou neuvěřitelně chutné, lehké a jak příjemně se rozpouštějí v ústech! Ta skvělá silná chuť papriky a jarní cibulky vás dostane. K zahuštění vajíček se v receptu nepřidává žádný rýžový škrob, takže...
Ačkoliv jsme přesvědčeni, že nejlepší chuť dá masu přírodní zpracování, tj. sous vide vaření a dokončování na pánvi bez velkého množství výraznějších ingrediencí, v některých případech to pro nás neplatí. Mezi...