blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
  • Recepty
    • Hovězí
    • Vepřové
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Vánoční slevy
blank
  • Domů
  • Ingredient: sůl

Ingredient: sůl

Sdílet

Hřebenatky s citronovým máslem

Čas vaření: 1 hod 4 min
  • Ryby
  • Italská Italská
Hřebenatky nejprve vaříme ve vodní lázni a poté je rychle opečeme na pánvi. Je to nejjednodušší způsob, jak vařit čerstvé, ale i mražené mušle.

Michaela Lukešová

25.12.2020
Like 3
Sdílet

Medová křupavá kachní prsa

Čas vaření: 2 hod 17 min
  • Drůbež
  • Česká Česká
Kachní prsa vařená metodou sous vide jsou naprostá bomba. Maso je šťavnaté a kůžička krásně křupavá, což je ideální kombinace. Jako přílohu můžete zvolit opečené brambory.

Michaela Lukešová

24.12.2020
Like 3
Sdílet

Sous-vide sváteční krůta

Čas vaření: 24 hod 15 min
  • Drůbež
  • Americká Americká
Říkali, že tohle už nepůjde…ale my dokázali, že ano. Celá krůta perfektně uvařená ve vakuu se super křupavou kůžičkou. Uvařte si ji den před vaší velkou hostinou a pak ji...

Iva Dohnalová

23.12.2020
Like 1
Sdílet

Míchaná vajíčka sous vide

Čas vaření: 35 min
  • Vejce
  • Anglická Anglická
Míchaná vajíčka metodou sous vide jsou naprosto jasnou volbou, pokud přemýšlíte, co si dát ráno k snídani. Je to rychlé, snadné a díky předem nastavené teplotě budete mít vajíčka dokonale...

Michaela Lukešová

15.12.2020
Like 3
Sdílet

Opečené sous vide brambory s česnekem a bylinkami

Čas vaření: 1 hod 18 min
  • Příloha
  • Americká Americká
Brambory vařené metodou sous vide jsou plné chuti a hodí se jako příloha k mnoha jídlům. Společně s česnekem a dalším kořením dochází k chuťové explozi. Recept je rychlý a...

Michaela Lukešová

12.12.2020
Like 3
Sdílet

Sous vide šťavnatý hamburger

Čas vaření: 1 h 50 min
  • Hovězí
  • Americká Americká
Burgery sklízí úspěch po celém světě a co teprve burger na způsob sou vide. Pokud máte tento pokrm v oblibě, zkuste určitě tento recept, a to teprve zjistíte, jak chutná opravdově...

Michaela Lukešová

25.11.2020
Like 8
Sdílet

Sous-vide vaječné kousky s pečenou paprikou a jarní cibulkou

Čas vaření: 70 min
  • Vejce
  • Anglická Anglická
Jsou neuvěřitelně chutné, lehké a jak příjemně se rozpouštějí v ústech! Ta skvělá silná chuť papriky a jarní cibulky vás dostane. K zahuštění vajíček se v receptu nepřidává žádný rýžový škrob, takže...

Iva Dohnalová

25.11.2020
Like 3
Sdílet

Sous vide steak s česnekovo-bylinkovým máslem

Čas vaření: 60 min
  • Hovězí
  • Americká Americká
Ačkoliv jsme přesvědčeni, že nejlepší chuť dá masu přírodní zpracování, tj. sous vide vaření a dokončování na pánvi bez velkého množství výraznějších ingrediencí, v některých případech to pro nás neplatí. Mezi...

ladyambientte

5.11.2020
Like 18
Sdílet

Sous vide klobásky z grilu

Čas vaření: 2 h 15 min
  • Recepty
  • Vepřové
  • Česká Česká
Klobásky připravované metodou sous vide a grilu jsou šťavnaté uvnitř a křupavé na povrchu.

Andrea Hrubá

4.10.2020
Like 7
Sdílet

Sous vide jehněčí kýta na rozmarýnu

Čas vaření: 8 hod 20 min
  • Zvěřina, skopové a jehněčí
  • Francouzská Francouzská
Připravte si jehněčí metodou sous vide, jednoduše a přesto perfektně jako v restauraci  

Andrea Hrubá

14.9.2020
Like 7
Předchozí
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí

Hovězí

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové

Vepřové

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Italská

Italská

Mexická

Mexická

Nejnovější komentáře

  • Zapy: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
  • Janko: Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
  • Křepelčí maso a vajíčka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Admin: Nejlepší „mojo“ marináda na maso
  • Dotaz: Nejlepší „mojo“ marináda na maso

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2021 Sous Vide kuchařka s recepty, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats