Středně propečená kachní prsa Sous vide
Existuje celá řada skvělých způsobů, jak kachnu uvařit: můžete ji upéct, konfitovat, zabalit do rolády. Ale někdy prostě chcete dobrá středně propečená kachní prsa. Tento recept poradí, jaký čas a...
Sous Vide Hainan kuřecí rýže
Hainan kuřecí rýže je pokrm z pošírovaného kuřete a kořeněné rýže, podávaný s chilli omáčkou a obvykle s okurkovou oblohou. Bylo vytvořeno přistěhovalci z Hainanu v jižní Číně a upraveno...
Sous Vide Kuřecí roláda a prosciutto
Věřte, že toto jídlo chutná ještě lépe, než vypadá, a že na talíři vypadá vskutku báječně! Rolády sice vyžadují trochu...
Sous vide brambory
Sous Vide by mělo být především jednoduchosti, ne o přidání dalšího kroku do procesu vaření. Pokud tedy chcete vytvořit bramborovou...
Sous Vide BBQ vepřová plec
Je oblíbené, je moderní a je výborné. Trhané maso je ideální pro každého. Zasytí velkého jedlíka, ale bývá vyhledávaným jídlem...
Sous Vide kuřecí stehna
Kuřecí stehna jsou skvělá pro každého, kdo se seznamuje s metodou sous vide. A výsledná chuť jen každého navnadí pro...
Sous Vide Šalvějové vepřové kotlety s mrkví a jablečným salátem
První jarní bylinky jsou vždy v kuchyni vítány. Pojďme společně odhalit, jak se šalvěj přirozeně spáruje s vepřovými kotletami, jablečným salátem a rannou mrkví.
Italské klobásové sendviče Sous Vide
Italské klobásy s pořádnou dávkou zeleniny a italského koření = neodolatelné spojení Pomalé vaření klobásy, papriky, cibule, rajčat a italského koření dělá z tohoto pokrmu jídlo, kterému nikdo neodolá. Skvělé...
Sous vide kuřecí prsíčka
Kuřecí prsíčka jsou údajně jednoduchá na přípravu. My s tím však moc nesouhlasíme. Kuřecí prsíčka se dají jednoduše převařit nebo nedovařit...
Sous vide vepřový bůček
Patříte mezi sous vide nováčky? Ničeho se nebojte! Sous vide vaření se vyznačuje tím, že budete-li metodou sous vide vařit...
Sous Vide kuře a avokádové taco
Kdo by nemiloval kombinaci kuřecího masa a avokáda? Je to jednoduché, je to rychlé a je to zdravé. Kuřecí se...
Hovězí pepřový steak z nízkého roštěnce
Klasika — pepřový steak. Ne se smetanou, jak to mnozí viděli, ale s jednoduchou omáčkou s máslem. Tato omáčka, jejíž...