Sous Vide celá krůta
Dokonale vařená krůta v celku. Navíc s ultra křupavou kůží. A jak na to? Čtěte dále..
Sous Vide Barbecue Tofu s karamelizovanou cibulkou
Netradiční surovina – tofu. Receptů na sous vide úpravu tofu je skutečně pomálu. Koneckonců, kromě své jemné sójové chuti je tofu docela nevýrazné, i když má úžasnou schopnost absorbovat chuť...
Krevetové rolky s česnekovým máslem
Rychlý a lehký oběd, super svačinka s sebou na výlet nebo zajímavá večeře. To vše v tomto jednom receptu. Sous...
Sous Vide hovězí Wellington
Perfektně propečené hovězí maso v kombinaci s umami z hub a prosciutto, to vše zabalené do listového těsta. Je čas...
Sous Vide vepřová panenka s jablečným máslem
Vepřové maso a jablka. Nadčasová tradice. Položte na váš stůl šťavnaté a jemné vepřové maso se sladkou příchutí jablečného másla....
Tandoori Carnitas Tacos
Jedna specialitka pro každého, kdo miluje indické a mexické chutě v jídle. Indické koření s masem na mexický způsob předčí...
Sous Vide Jehněčí kotletky s kari a jogurtovou omáčkou
Luxusní kari jogurtová omáčka, jemné jehněčí kotletky. Podávejte samostatně nebo s porcí zeleniny.
Sous Vide Hovězí pečeně
Jedná se o lahodný a snadný recept pro velkou rodinu nebo setkání. Vezměte si levný a možná ne tak žádaný kus masa a udělejte ho tak neuvěřitelně jemný a lahodný,...
Sous Vide krevety
Krevety vařené tradičními metodami mohou být fantastické, ale dosažení dokonalé teploty vyžaduje přesnost. Nechte je vařit jen o pár sekund...
Sous Vide Steak ze svíčkové se šťouchanými yukonskými zlatými bramborami
Představte si dokonalý steak, hotový za hodinu! Spojte to s máslovou šťouchanou bramborou a vykouzlíte dokonalý oběd.
Sous Vide vejce se slaninou a sýrem Gruyere
Lehce pikantní vejce se slaninou a sýrem Gruyere. Uděláte takto vejce k snídani jednou. A pak po druhé. A po...
Sous Vide hovězí uzený bok
Zakouřený začátek propůjčuje masu nezaměnitelné aroma, zatímco dlouhé vaření změní tvrdé maso v naprosto křehké! Tento recept je trošku časově...