Sous Vide steaky z květáku
Pokud jste někdy vařili jakoukoli zeleninu, určitě víte, že může být perfektní, ale taky nedovařená nebo převařená. Díky sous vide budete schopni získat zeleninu uvařenou perfektně naprosto pokaždé. Tento recept...
Sous Vide kuřecí a avokádový salát
Kuřecí maso a avokádo je skvělá kombinace v salátu. S bílkovinami a ovocem (ano avokádo je botanicky zelenina) je tento recept jednoduchý, přesto plný chuti.
Perfektní BBQ vepřová žebírka vařená 36 hodin
Toto je perfektní recept na vepřová žebra. Je to dlouhý proces a trochu komplikovaný, ale věřte, stojí to za to.
Keto trhané vepřové maso
Vepřové trhané maso v USA byste ho našli pod názvem „pulled pork“ Pokrm je nejlepší z vepřové krkovice nebo plec....
Sous Vide plněná vepřová pečeně
Při správné přípravě by vám měla vyjít vepřová pečeně šťavnatá a přitom křehká. Naštěstí díky přípravě sous vide je v...
Sous Vide hovězí svíčková
Zajímavý a neokoukaný postup přípravy hovězí svíčkové. Je neuvěřitelné, že stačí jen pár ingrediencí a během pár hodin budete na...
Miso zázvorový mořský vlk
Mořský vlk – dejte šanci této méně známé rybě.. Jeden z nejlepších způsobů vaření této lahodné a jemné ryby. Vychutnejte si speciální pokrm, se kterým bude jen minimum práce…
Sous Vide konfitované kachní stehno
Sous vide vaření nejenže zaručuje výjimečnou verzi konfitovaného kachního stehna, ale celý proces přípravy je mnohem jednodušší než tradiční metoda. Při pečení při přesné, stálé a nízké teplotě jsou kachní...
Veganská polévka Sous vide
Tato polévka je plná vitamínů. A věřím, že si ji oblíbí i strávníci „nevegani“. Na nic nečekejte, posbírejte veškeré ingredience...
Sous Vide medovo-rozmarýnové jehněčí
Milujeme jehněčí maso v celé jeho hravé kráse, ale ne každý to cítí stejně. S tímto velkým chutným receptem na...
Lososový filet metodou sous vide
My doma lososa milujeme. Tento recept je skvělý i proto, že je vše rychle hotové. Ideální je i pro nedělní...
Sous Vide mušle Sv. Jakuba s citronovou omáčkou
Tyto mušle Sv. Jakuba osvěží lehká citrusová omáčka. Vaří se s trochou kůry a výsledkem je kyselo/sladká citrusová omáčka.