Sous Vide hovězí hrudí se zelím
Připravte si jemný nakládaný corned beef metodou sous vide. Vařte maso při 60ºC po dobu 48 hodin, což zajistí šťavnatou a dokonale propečenou texturu. Po uvaření se šťáva z vakuového...
Sous Vide liškové nudle
Při experimentování s liškami a Sous Vide přípravou jídla, brzy zjistíte, že můžete poměrně jednoduše a rychle dodat jídlu mnohem intenzívnější chuť lišek. Tedy oproti „běžné přípravě“. V době přípravy...
Sous Vide Kuřecí karbanátky v řeckém stylu
V létě ráda dělám lehčí karbanátky z věcí, jako je kuřecí a krůtí maso. Karbanátky vařené metodou sous vide jsou...
Lahodné kuřecí prso sous vide
Lahodné kuřecí prso sous vide. zdravé, šťavnaté.. Tato vykostěná kuřecí prsa se pečou k dokonalosti 1 hodinu a 45 minut...
Pad Thai s trhaným Sous Vide kuřetem
Všichni milujeme asijské recepty, ale někdy, když se podíváte na seznam ingrediencí s něčím, co vypadá jako 100 nejasných ingrediencí,...
Sous Vide steaky z květáku
Pokud jste někdy vařili jakoukoli zeleninu, určitě víte, že může být perfektní, ale taky nedovařená nebo převařená. Díky sous vide...
Sous Vide kuřecí a avokádový salát
Kuřecí maso a avokádo je skvělá kombinace v salátu. S bílkovinami a ovocem (ano avokádo je botanicky zelenina) je tento recept jednoduchý, přesto plný chuti.
Perfektní BBQ vepřová žebírka vařená 36 hodin
Toto je perfektní recept na vepřová žebra. Je to dlouhý proces a trochu komplikovaný, ale věřte, stojí to za to.
Keto trhané vepřové maso
Vepřové trhané maso v USA byste ho našli pod názvem „pulled pork“ Pokrm je nejlepší z vepřové krkovice nebo plec....
Sous Vide plněná vepřová pečeně
Při správné přípravě by vám měla vyjít vepřová pečeně šťavnatá a přitom křehká. Naštěstí díky přípravě sous vide je v...
Sous Vide hovězí svíčková
Zajímavý a neokoukaný postup přípravy hovězí svíčkové. Je neuvěřitelné, že stačí jen pár ingrediencí a během pár hodin budete na...
Miso zázvorový mořský vlk
Mořský vlk – dejte šanci této méně známé rybě.. Jeden z nejlepších způsobů vaření této lahodné a jemné ryby. Vychutnejte...