Šťavnatá krůtí prsa obalená ve slanině
Tento recept zajistí dokonale šťavnaté krůtí maso díky metodě sous vide, která umožní precizní kontrolu teploty a uchování chuti. Poté krůtu krátce opečeme, aby slanina získala křupavou strukturu. Tento recept...
Marinovaná vepřová žebírka s citrusy a nálevem z Coca-Coly
Skvělý způsob, jak připravit šťavnatá a chutná žebírka plná intenzivních a komplexních chutí. Použití techniky sous-vide zaručuje dokonalé propečení masa,...
Kuřecí rolka plněná klobásou a sýrem
Tento recept na kuřecí rolku plněnou klobásou a sýrem je skvélém příkladem toho, jak lze spojit jednoduché suroviny do jednoho...
Korejská BBQ vepřová žebra
Šťavnatá, křehká, odpadávající vepřová žebírka s pikantní korejskou BBQ omáčkou. Nejlepší ze všeho je, že je to tak snadné. A...
Chřestové závitky se slaninou a bottargou
Ještě, než se případně zeptáte – rovnou osvětlím, co je to Bottarga. Bottarga je sušený kaviár vyráběný z ušlechtilé mořské...
Hovězí Birria
Birria je ikonické mexické jídlo, které pochází ze státu Jalisco a tradičně se připravuje z jehněčího nebo kozího masa. V...
Kokosové krevety
Dodejte těm baculatým a šťavnatým Sous Vide krevetám křupavý nádech s chutí exotiky..
Sous Vide kuře s křupavou kuřecí kůží a vietnamskou omáčkou
Tento recept na Sous Vide kuře s křupavou kuřecí kůží a vietnamskou omáčkou přináší dokonalou kombinaci šťavnatého kuřete, aromatické omáčky a křupavé kůrky, která dodává každému soustu vynikající texturu. Metoda...
Šťavnaté vepřové kotlety se cherry-balzamikovou omáčkou
Vepřové kotlety připravené metodou pečení nebo sous vide jsou neuvěřitelně šťavnaté a plné chuti. K jejich dokonalosti přispívá cherry-balzamiková omáčka, která kombinuje sladkost třešní s lehkou kyselostí balzamikového octa a...
Šťavnaté a lahodné miniburgery
Sous vide burger slidery jsou skvělou volbou pro každou příležitost! Díky preciznímu vaření ve vodní lázni zůstanou dokonale šťavnaté a...
Sous Vide Tri-Tip Steak
Ukradněte tajemství šéfkuchařů restaurací a připravte si perfektní steak pokaždé díky technologii sous vide! Sous vide tri tip je lahodný...
Italský flank steak
Tento recept na italský flank steak nabízí dvě metody přípravy – v troubě nebo pomocí sous vide – které zaručují...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here