blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: mrkev

Ingredient: mrkev

Sdílet

Sous-vide salát Niçoise s asijskou zálivkou

Čas vaření: 50 min
  • Ryby
  • Francouzská Francouzská
I legendární salát z oblasti Nice se dá o hodně vylepšit, a to přípravou tuňáka v horké lázni. V našem receptu ho navíc zalijeme lehkou asijskou zálivkou namísto té francouzské....

Iva Dohnalová

16.11.2021
Like 2
Sdílet

Quinoa burger sous-vide

Čas vaření: 1 hod 50 min
  • Zelenina
    Sous-vide dobrota, která lehce nahradí živočišné proteiny. Textura tohoto burgeru opravdu připomíná tu originální fast-foodovou a svou chutí uspokojí i milovníky masa. Vaření sous-vide ulehčí přípravu velké porce základu na...

    Iva Dohnalová

    8.11.2021
    Like 0
    Sdílet

    Letní celerovo-jablečná polévka

    Čas vaření: 3 hod
    • Polévky
    • Česká Česká
    Při vaření sous-vide si zelenina uchovává mnohem silnější chuť a zářivější barvu. Uvařit si tak svěží a chutnou polévku je extra snadné. Ozdobte ji jedlými květy a klíčky a servírujte...

    Iva Dohnalová

    10.9.2021
    Like 2
    Sdílet

    Hovězí Kaldereta

    Čas vaření: 32 hod 30 min
    • Hovězí maso
    • Filipínská Filipínská
    Kaldereta je taková filipínská obdoba českého guláše. Vaří se tradičně z kozího masa, ale nahrazuje se i hovězím nebo jiným masem. Zkuste variantu hovězího uvařeného sous-vide s cibulí, mrkví, paprikou...

    Iva Dohnalová

    7.9.2021
    Like 6
    Sdílet

    Mrkvová polévka s curry

    Čas vaření: 2 hod
    • Polévky
    • Česká Česká
    Výborná veganská mrkvová polévka, která je lehce pikantní a skvěle okořeněná. Uvaří ji za vás sous-vide vařič za necelé 2 hodiny.

    Iva Dohnalová

    8.6.2021
    Like 3
    Sdílet

    Hovězí „Stew“ sous vide

    Čas vaření: 49 hod 45 min
    • Hovězí maso
    • Anglická Anglická
    Stew je typické anglické jídlo z dušeného masa a zeleniny, které je hutné a skvěle nasytí a zahřeje v zimním období. Uvařit ale všechny komponenty do správné konzistence je oříšek,...

    Iva Dohnalová

    20.2.2021
    Like 3
    Sdílet

    Pomalu dušená hovězí líčka v omáčce z červeného vína s bramborovým pyré

    Čas vaření: 12,5 h
    • Hovězí maso
    • Česká Česká
    Dnes si představíme recept, který podle názvu může působit složitě, avšak opak je pravdou, a výsledkem Vám budou líčka, která budou tak jemná, že je budete moci krájet lžící. 

    Andrea Hrubá

    1.9.2020
    Like 11
    Sdílet

    Ossobuco po milánsku

    Čas vaření: 20 h 30 min
    • Hovězí maso
    • Italská Italská
    Italská specialita z plátků telecí kližky přeseknutých přes morkovou kost. Název pokrmu pochází z italského sousloví osso buco, což znamená kost s dírou. Sous-vide technika nám pomůže získat maso jemnější struktury...

    Ivana Tulpová

    3.3.2020
    Like 10
    Sdílet

    Francouzská cibulačka

    Čas vaření: 9 h
    • Drůbež
    • Polévky
    • Zelenina
    • Francouzská Francouzská
    Recept, kde má použití sous-vide techniky hned dvě výhody. Při přípravě kuřecího vývaru plně kontrolujete teplotu, nenecháte jej projít varem a výsledkem je tak křišťálově čisté consommé. A navíc se...

    Ivana Tulpová

    3.3.2020
    Like 4
    Sdílet

    Salát z bílého zelí (bílý coleslaw)

    Čas vaření: 12 min
    • Zelenina
    • Americká Americká
    K pořádným steakům není jako příloha nic lepšího než brambory či bramborová kaše a salát coleslaw. Dnes vám prozradíme, jak si doma připravit salát coleslaw (z bílého zelí).

    ladyambientte

    5.1.2019
    Like 10
    Další

    Recepty

    Drůbež

    Drůbež

    Hovězí maso

    Hovězí maso

    Krůtí

    Krůtí

    Luštěniny

    Luštěniny

    Ryby

    Ryby

    Vejce

    Vejce

    Vepřové maso

    Vepřové maso

    Zelenina

    Zelenina

    Kuchyně

    Americká

    Americká

    Anglická

    Anglická

    Česká

    Česká

    Francouzská

    Francouzská

    Indická

    Indická

    Italská

    Italská

    Japonská

    Japonská

    Španělská

    Španělská

    Nejnovější komentáře

    • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
    • Admin: Sous vide steak
    • Stanislav: Sous vide steak
    • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
    • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

    O sous vide

    • Co je sous vide?
    • 4 základní kroky sous vide vaření
    • Sous vide – otázky a odpovědi
    • Je sous vide vaření bezpečné?

    Pro začátek

    • Sous vide v hrnci na sporáku
    • Do čeho sous vide zabalit?
    • Sous vide – teploty a časy
    • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

    Recepty

    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské

    © 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

    Posting....