blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: česnek

Ingredient: česnek

Sdílet

Kuřecí prsa s bazalkovým pestem

Čas vaření: 2 hod 20 min
  • Drůbež
  • Italská Italská
Dokonale uvařené šťavnaté a jemné kuřecí maso připravíte v horké lázni sous-vide. Skvěle ho doplní pravé italské pesto s parmazánem a piniovými oříšky, které je připravené raz dva, zatímco se...

Iva Dohnalová

23.8.2021
Like 6
Sdílet

Chilli tofu s kapustovým salátem

Čas vaření: 2 hod 45 min
  • Zelenina
V tomto receptu použijeme pro ochucení a lehkou pálivost tofu marockou omáčku Harissa, můžete ji ale nahradit jakoukoli podobnou chilli omáčkou. Zvolte si pevné (extra firm) tofu a při jeho...

Iva Dohnalová

16.8.2021
Like 5
Sdílet

Romanesco sous-vide

Čas vaření: 40 min
  • Zelenina
  • Italská Italská
Romanesco se chuťově podobá brokolici a vzhledově spíše květáku. Ozdobte si s ním salát a dodáte tělu spoustu vitamínů, navíc z horké lázně bude chutnat skvěle.

Iva Dohnalová

10.8.2021
Like 2
Sdílet

Sous-vide lilek na kari

Čas vaření: 3 hod 15 min
  • Zelenina
  • Thajská Thajská
Kdo má rád lilek, ví, že připravit ho dokonale není žádná hračka. Lehce se z něj stane houba nebo zhořkne. Proto jste možná přišli až sem a chystáte se ho...

Iva Dohnalová

24.7.2021
Like 2
Sdílet

Kuřecí stehna na iberský způsob

Čas vaření: 11 hod
  • Drůbež
  • Španělská Španělská
Rychlý, jednoduchý a kompletně přizpůsobitelný recept pro celou rodinu. Na jedné pánvi byste ho sice uvařili rychleji, ale delší doba při sous-vide vaření je naprosto vynahrazená finální chutí.

Iva Dohnalová

22.7.2021
Like 3
Sdílet

Losos s koriandrem, česnekem a limetkou

Čas vaření: 1 hod 45 min
  • Ryby
  • Americká Americká
Pokud hledáte vcelku zdravé a zároveň bezlepkové jídlo, tento recept rozhodně dobře poslouží. Sous-vide vařením bude ryba skvěle šťavnatá a bylinky v sáčku ji skvěle dochutí. Jakmile bude jídlo v...

Iva Dohnalová

16.7.2021
Like 3
Sdílet

Ratatouille sous-vide

Čas vaření: 2 hod 30 min
  • Zelenina
  • Francouzská Francouzská
Ratatouille je nejlepší způsob, jak využít letní zeleninu ze zahrádky, ale je zároveň nejtěžší ho uvařit správně na sporáku. Zelenina v této francouzské klasice vyžaduje rozdílné časy vaření a je...

Iva Dohnalová

12.7.2021
Like 0
Sdílet

Kurkumové tofu s brambory, kukuřicí a cukrovým hráškem

Čas vaření: 2 hod 15 min
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Když vyberete správné komponenty, můžete vařit celé jídlo dohromady v jednom sous-vide pytlíku a nic mu nebude chybět. Tofu, brambory, kukuřici a cukrový hrášek je zrovna ten případ a kurkuma...

Iva Dohnalová

5.7.2021
Like 1
Sdílet

LC Kuřecí roláda s bazalkovo-špenátovým pestem

Čas vaření: 1 hod 45 min
  • Drůbež
  • Americká Americká
Každá roláda je tak trochu umělecké dílo a tato není výjimkou. Na talíři vypadá skvěle a je až neuvěřitelně jednoduchá. Sous-vide metoda je pro vaření rolády hodně důležitá, jelikož má...

Iva Dohnalová

30.6.2021
Like 7
Sdílet

Mrkvová polévka s curry

Čas vaření: 2 hod
  • Polévky
  • Česká Česká
Výborná veganská mrkvová polévka, která je lehce pikantní a skvěle okořeněná. Uvaří ji za vás sous-vide vařič za necelé 2 hodiny.

Iva Dohnalová

8.6.2021
Like 3
Předchozí
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Vladislav: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....