Patříte mezi sous vide nováčky? Ničeho se nebojte! Sous vide vaření se vyznačuje tím, že budete-li metodou sous vide vařit jakékoliv tvrdší maso jako třeba vepřový bůček, nakonec dostanete neodolatelný...
Chtěli byste si udělat uzenou slaninu s javorovým sirupem, která je tak dobrá, že ji v obchodě jen těžko koupíte? Dáme vám recept, jak si připravit tenké plátky slaninky, které můžete použít...
Člověk si sice může koupit balíček již zpracovaných slaninových plátků, jenže není nad to si vlastní slaninu připravit. Slaninu můžete připravit doma metodou sous vide. Stačí ji vařit 12 až...
Uzené hrudí je v kulinářství skutečným majstrštykem. Bohužel, i v těch nejvyhlášenějších restauracích bývá uzené hrudí často nejméně zajímavou volbou celého jídelního lístku. S uzeným hrudím bývají velké problémy. Pokud není vysušené, může...