Krevety, ty šťavnaté kousíčky mořských živočichů milují davy, s výjimkou případů, kdy jsou převařené. A převařit krevety je opravdu velmi jednoduché. Oběhové čerpadlo a metoda sous...
V přípravě pokrmů neexistuje nic lepšího, než když se podřadné tvrdé kusy masa během několika hodin změní v jemnou delikatesu. Kdybyste náhodou nevěděli, jedná se o kouzlo, které přivoláte zaříkávadlem: „Sous vide“....
Modrý sýr je chuťově velmi výrazný. Hodí se k přípravě sýrových omáček, nebo jako zobání k některým vínům. Dáme vám návod, jak si tento sýr připravit doma, metodou sous vide. Tento...
Gold Yukon patří mezi rané druhy brambor, které se v nabídce našich obchodů nacházejí nejčastěji. Jedná se o velmi chutné brambory, jenom je potřeba, abyste je...
Najde se hodně lidí, kteří nemají rádi brokolici. A my jsme přesvědčeni, že to je kvůli tomu, že jen málo lidí dokáže brokolici správně připravit. Pokud totiž brokolici dobře uvaříte,...
Každý zkušenější kuchař nám dá za pravdu, že připravit dobré brambory je poměrně obtížný úkol. Díky metodě sous vide se vám ale už nikdy nestane, že brambory převaříte nebo nedovaříte....
Ačkoliv je omáčka Ponzu spojovaná spíše s tradičními japonskými pokrmy jako je sashimi, skvěle se hodí také k přípravě hovězí svíčkové. Takový pokrm se nazývá tataki a my vám na něj teď...
Chtěli byste shodit nějaké to kilo, ale přitom nebýt o hladu a na jídle si pořádně pochutnat? Tak to vám nesmí uniknout recept na kuřecí prsíčka s bramborami a brokolicí podle...
Chobotnice patří mezi největší pochoutky všude na světě. Proměnit tvrdou tkáň chobotnice v chutný kus masa ovšem není zase tak jednoduché. Pokud tedy k přípravě nepřizvete nás a náš skvělý sous vide...
Tenhle super jednoduchý recept na sous vide sýrový dip na nachos vám zabere maximálně 25 minut, výsledný produkt však bude chutnat jako z profesionální kuchyně. K přípravě nejlepší sýrové omáčky používáme oranžový...