Sous Vide Steak ze svíčkové se šťouchanými yukonskými zlatými bramborami
Představte si dokonalý steak, hotový za hodinu! Spojte to s máslovou šťouchanou bramborou a vykouzlíte dokonalý oběd.
Sous Vide vejce se slaninou a sýrem Gruyere
Lehce pikantní vejce se slaninou a sýrem Gruyere. Uděláte takto vejce k snídani jednou. A pak po druhé. A po třetí…a pak stále dokola. Někdy zkuste ještě recept ozvláštnit slaninou...
Sous Vide hovězí uzený bok
Zakouřený začátek propůjčuje masu nezaměnitelné aroma, zatímco dlouhé vaření změní tvrdé maso v naprosto křehké! Tento recept je trošku časově náročnější, ale maso se rozpadá na jazyku. Má skvělou chuť...
Sous Vide Bone-In Ribeye Steak
Dobrá večeře, kterou budete vařit znovu a znovu a znovu. Protože tohle maso nikdy neomrzí. Steak z tohoto receptu je cca 2,5-3 palce tlustý. Pokud budete...
Sous Vide salát Nicoise s asijskou vinaigrettou
Salát Nicoise je v podstatě letní salát z rajčat, brambor, natvrdo vařených vajec, oliv a ančoviček pocházející z francouzského města Nice. Parádně uvařený tuňák byl sladký i pikantní . K...
Sous Vide Ramen vejce
Lehce tekuté vaječné žloutky podobné vosku v aromatickém a dokonale ztuhlém bílku. Prostě perfektní! Budete je chtít k snídani, obědu i večeři! Sous vide vejce lze skladovat v lednici až...
Sous Vide chilli-česnekové tofu
Sous vide vaření na mě stále dělá dojem s každým receptem, který ve své kuchyni vyzkouším, a tento pohled na skromnou přísadu, o které všichni...
Sous Vide Masala vepřová žebírka
Masala dodá žebírkům neskutečný šmrnc. Žebra jsou šťavnatá, jemná, dokonale masitá. A ta textura. Potěšené je u tohoto pokrmu oko i chuť.
Sous Vide vepřová kotleta s klobásou chorizo, rozinkami a zelenými olivami Jus
Mnohým přijde vepřová kotleta jako nezajímavý kus vepřového masa. Je to libové, bez mírného mramorování, bez pojivových tkání a všechno je to bílé maso. Dobré samo o sobě. Ale když přidáme...
Přes noc tažená Sous Vide chilli slanina a vafle
Slanina. S vajíčkem ideální pokrm k snídani. Takto upravenou slaninou vylepšíte váš svačinový sendvič nebo salát. Vyzkoušejte sami tuhle nestandardní techniku a uvidíte, že jeden...
Sous Filet Mignon s játrovým máslem
Perfektní medium-rare! Toto je rozhodně nejlepší vařený steak, jaký jsem měla. V jednoduchosti je krása. A v tomto případě to platí dvojnásob.
Wasabi-pivní bockwursts s cibulovou marmeládou Teriyaki
Klobásy se povedly opravdu šťavnaté. Wasabi jídlu dodá velmi zajímavou chuť a všechno to nakonec završí sladká cibulovoá marmeláda s příchutí teriyaki. Stejně jako každé jiné maso se i klobásy...