Při rodinných setkáních je někdy kuchyň tak zaneprázdněná a trouba jede skoro non-stop, že máte chuť se na dezert prostě vykašlat. Jinak byste museli péct i v noci. A nebo…...
Teplá sous vide jablka se skořicovým středem jsou jako pečená jablka, jenom o poznání lepší. Díky dlouhému vaření jsou jemná a máslová a ideálně se hodí nejen na sváteční tabuli....
Příprava chutného, šťavnatého lososa nikdy nebyla jednodušší. Losos po uvaření nepotřebuje žádnou úpravu. Vyjmete ho ze sáčku a můžete jíst. Stačí přidat trochu zeleniny a chutnou omáčku a máte večeři,...
Elegantní dezert nevyžaduje obtížnou přípravu. Přesvědčí vás o tom hrušky připravené v červeném víně metodou sous vide. Hrušky mají klasickou sladkou chuť, ale ozvláštní se omáčkou z červeného vína a případně vanilkovou...