Pikantní lososové (faux-kay) poke
Tradiční poke je v podstatě sashimi salát z velmi čerstvé syrové ryby nakrájené na kostky (poke v havajštině znamená „krájet nebo řezat“), smíchané se sójovou omáčkou, sezamovým olejem, ořechy kukui,...
Treska s miso máslem připravená metodou sous vide
Tento recept na černěnou miso tresku je jednoduchý, rychlý a přitom velmi chutný. Treska je marinovaná v bohaté směsi miso pasty, hnědého cukru, sójové omáčky a mirinu, což jí dodá...
Sous Vide Mexická kukuřice
Kukuřice se připravuje tak, že se vaří ve vlastní šťávě, což jí umožňuje uchovat si veškeré své přirozené chutě. Díky...
Sendvič s flank steakem připraveným metodou sous vide
Tento recept přináší perfektní kombinaci šťavnatého steaku a křupavé slaniny, doplněné o jemný křenový krém a čerstvou řeřichu nebo rukolu....
Pečené mořské mušle v korma omáčce
Jemné hřebenatky vařené metodou sous vide si zachovají šťavnatost a v kombinaci s bohatou kari omáčkou vytvoří dokonalý chuťový zážitek....
Sous Vide polévka z kořeněných hrušek a máslové dýně
Máslová dýně, hrušky, čerstvé chilli a máslo vytvářejí jedinečné spojení chutí. Recept ideální na podzimní období a pro každého, kdo...
Ratatouille sous vide
Ratatouille připravené metodou sous vide může být vynikající, pokud je správně uděláno. Metoda sous vide, kdy se jídlo vaří ve vakuově uzavřených sáčcích při přesně kontrolovaných teplotách, přináší několik výhod:...
Sous Vide hovězí hrudí se zelím
Připravte si jemný nakládaný corned beef metodou sous vide. Vařte maso při 60ºC po dobu 48 hodin, což zajistí šťavnatou a dokonale propečenou texturu. Po uvaření se šťáva z vakuového...
Sous Vide liškové nudle
Při experimentování s liškami a Sous Vide přípravou jídla, brzy zjistíte, že můžete poměrně jednoduše a rychle dodat jídlu mnohem...
Sous Vide Kuřecí karbanátky v řeckém stylu
V letních měsících často připravuji lehké karbanátky z kuřecího masa. Karbanátky vařené metodou sous-vide zůstávají šťavnaté a zároveň dokonale zvýrazní...
Lahodné kuřecí prso sous vide
Šťavnatá a jemná kuřecí prsa připravená metodou sous-vide za 1 hodinu a 45 minut. Skvěle se krájí a rozplývají se...
Pad Thai s trhaným Sous Vide kuřetem
Všichni milujeme asijské recepty, ale někdy, když se podíváte na seznam ingrediencí s něčím, co vypadá jako 100 nejasných ingrediencí,...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here