Sous Vide kuřecí a avokádový salát
Kuřecí maso a avokádo je skvělá kombinace v salátu. S bílkovinami a ovocem (ano avokádo je botanicky zelenina) je tento recept jednoduchý, přesto plný chuti.
Perfektní BBQ vepřová žebírka vařená 36 hodin
Toto je perfektní recept na vepřová žebra. Je to dlouhý proces a trochu komplikovaný, ale věřte, stojí to za to.
Keto trhané vepřové maso
Vepřové trhané maso, známé v USA jako „pulled pork“, je ideální z vepřové krkovice nebo plece. Hotové je, když je maso tak křehké, že se dá trhat prsty (vnitřní teplota...
Sous Vide plněná vepřová pečeně
Dopřejte si dokonalou plněnou vepřovou pečeni připravenou metodou sous vide! Díky marinování v ochuceném láku zůstane maso šťavnaté a plné chuti, zatímco jemná náplň z...
Sous Vide hovězí svíčková
Zajímavý a neokoukaný postup přípravy hovězí svíčkové. Je neuvěřitelné, že stačí jen pár ingrediencí a během pár hodin budete na talíř servírovat opravdovou mňamku. Jen dávejte pozor na množství česneku....
Miso zázvorový mořský vlk
Objevte dokonalou kombinaci jemného mořského vlka a aromatické miso-zázvorové marinády. Díky metodě sous vide zůstane ryba šťavnatá a po krátkém opečení na pánvi získá lahodnou karamelizovanou krustu. Skvělá volba pro...
Sous Vide konfitované kachní stehno
Sous vide vaření nejenže zaručuje výjimečnou verzi konfitovaného kachního stehna, ale celý proces přípravy je mnohem jednodušší než tradiční metoda. Při pečení při přesné, stálé...
Veganská polévka Sous vide
Tato polévka je plná vitamínů. A věřím, že si ji oblíbí i strávníci „nevegani“. Na nic nečekejte, posbírejte veškeré ingredience a jde se vařit!
Sous Vide medovo-rozmarýnové jehněčí
Milujeme jehněčí maso v celé jeho hravé kráse, ale ne každý to cítí stejně. S tímto velkým chutným receptem na medovo-rozmarýnové jehněčí se však povede změnit několik srdcí a myslí,...
Lososový filet metodou sous vide
My doma lososa milujeme. Tento recept je skvělý i proto, že je vše rychle hotové. Ideální je i pro nedělní oběd a přitom neprostojím celý...
Sous Vide mušle Sv. Jakuba s citronovou omáčkou
Tyto mušle Sv. Jakuba osvěží lehká citrusová omáčka. Vaří se s trochou kůry a výsledkem je kyselo/sladká citrusová omáčka.
Středně propečená kachní prsa Sous vide
Existuje celá řada skvělých způsobů, jak kachnu uvařit: můžete ji upéct, konfitovat, zabalit do rolády. Ale někdy prostě chcete dobrá středně propečená kachní prsa. Tento recept poradí, jaký čas a...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here