Dokonalé trhané vepřové maso
Trhané vepřové maso sous-vide, které je absolutně delikátní a má nespočet využití. Je to skvělé hlavní jídlo, které můžete podávat k obědu nebo večeři, zároveň je ale dost atraktivní na...
Můžu nechat sous vide ohřívač bez dozoru?
Setkali jste se s receptem na přípravu sous vide jídla, u kterého je uvedena doba přípravy 12, 24 nebo dokonce...
Průvodce přípravou omáček ze šťávy získané sous vide vařením
Všimli jste si, že po skončení vaření zůstává v sáčku všechna šťáva? Ze sáčku vyndáte maso a zbytek obsahu vyhodíte do...
Pomoc! Sous vide sáček se poškodil!
Sous vide je francouzská metoda vaření ve vakuu, při které se do sáčku sous vide nedostane žádný vzduch ani voda....
Sous vide kachní prsíčka s ultra-křupavou kůžičkou
Ať už budeme mluvit o křupavé kůžičce nebo šťavnatém masu, všichni se asi shodneme na tom, že nejlepší je kachna....
Vývar z pečených hovězích kostí
Náš hovězí vývar je chuťově silnější než ostatní a opravdově hustý – je to vlastně něco mezi vývarem a demi-glace....
Japonský Wafu steak
Ať už vaříte pro dva nebo pro velkou skupinu, nezapotíte se. Každý dostane dokonale uvařený steak. Jak je to možné?...
Vepřový tenderloin steak (vepřová panenka)
Vzhledem k množícím se dotazům na naši redakci vám představujeme vepřový tenderloin steak tak, jak ho máme nejradši. Vepřový tenderloin je pro kuchaře naprosto perfektní maso – jednoduše se připravuje a...
Sous vide steak vs. grilovaný steak (podobné a rozdílné prvky)
Pokud máte rádi maso, pravděpodobně si rádi pochutnáte na dobrém steaku. Jednou z nejlepších vlastností steaku je, že jej lze připravit mnoha různými způsoby v závislosti na efektu, kterého chcete...
Paté z kuřecích jater
Vyhlášené francouzské paté je považováno za luxusní jídlo z restaurace – to, jak ho podávají na opečené bagetce s marmeládou...
Vepřové medailonky ve slanině s hořčicovým výpekem
Sous-vide připravené šťavnaté a růžovoučké medailonky z vepřové panenky. K tomu slanina a hořčicová omáčka…prostě excelentní jídlo. Maso je uvařené...
Hovězí chuck roll pečeně
Kousek masa z hovězího krku, který sous-vide vaření promění v delikátní a superšťavnatou pečínku. Pro lehkou křupavost na závěr opečte na pánvi....
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here