Deonjang-kořeněný lilek Sous Vide
Myslím, že jste právě objevili nový oblíbený způsob, jak vařit lilky! Lahodné, sametově hladké ve středu a křupavé na okrajích. S tímhle jídlem snadno zapomenete na jakýkoli masový pokrm! Chuť ...
Sous Vide kuře Tikka Masala
Tradiční indické jídlo, Chicken Tikka Masala, se skládá z kousků pečeného kuřete ve smetanové, oranžově zbarvené světlé kari omáčce. Toto tradiční jídlo upravujeme tak, že kuře místo pečení vaříme sous...
Kuřecí prsa Sous Vide s pomerančovou cizrnou a fenyklem
Tenhle recept mě opravdu překvapil a musím uznat, že pomerančová cizrna s fenyklem je prostě bomba. Když budete mít chuť,...
Vepřová panenka na rozmarýnu Sous Vide
Pokud chcete mít plátky krásně vysoké, maso si před zatavením do vakuovací fólie svažte potravinářským provázkem, který je nutný před...
Sous vide losos se špenátem a krémovou dijonskou omáčkou
Příprava chutného, šťavnatého lososa nikdy nebyla jednodušší. Losos po uvaření nepotřebuje žádnou úpravu. Vyjmete ho ze sáčku a můžete jíst....
Dokonalé trhané vepřové maso
Trhané vepřové maso sous-vide, které je absolutně delikátní a má nespočet využití. Je to skvělé hlavní jídlo, které můžete podávat...
Můžu nechat sous vide ohřívač bez dozoru?
Setkali jste se s receptem na přípravu sous vide jídla, u kterého je uvedena doba přípravy 12, 24 nebo dokonce 48 hodin? Je zřejmé, že vařit něco tak dlouho může...
Průvodce přípravou omáček ze šťávy získané sous vide vařením
Všimli jste si, že po skončení vaření zůstává v sáčku všechna šťáva? Ze sáčku vyndáte maso a zbytek obsahu vyhodíte do odpadu? V tomto článku vám vysvětlím, o jaké šťávy se jedná...
Pomoc! Sous vide sáček se poškodil!
Sous vide je francouzská metoda vaření ve vakuu, při které se do sáčku sous vide nedostane žádný vzduch ani voda....
Sous vide kachní prsíčka s ultra-křupavou kůžičkou
Ať už budeme mluvit o křupavé kůžičce nebo šťavnatém masu, všichni se asi shodneme na tom, že nejlepší je kachna....
Vývar z pečených hovězích kostí
Náš hovězí vývar není jen tak obyčejný vývar. Je chuťově silnější než ostatní a opravdově hustý. Je tak koncentrovaný, že...
Japonský Wafu steak
Ať už vaříte pro dva nebo pro velkou skupinu, nezapotíte se. Každý dostane dokonale uvařený steak. Jak je to možné?...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
