Sous Vide Kalbi žebra s bramborovou kaší Kimchi
Dokažme si, že korejské jídlo, je vynikající jídlo. Je to také jasný důkaz, že v korejském jídle je víc než jen Kimchi a Bulgogi.
Medová křídla Sri Racha
Tohle jsou nejšťavnatější kuřecí křidélka, co jste kdy měli možnost udělat a ochutnat – dost řečí – dobrou chuť
Řecké vepřové kotlety
Spojte šťavnaté vepřové kotlety s řeckou kuchyní a získáte jednoduché avšak vynikající jídlo!
Koktejlové krevety s pomerančovo-kaparovou omáčkou
Elegance. Tento předkrm má název a vzhled, který vyzařuje sofistikovanost se všemi chutěmi, které se k sobě hodí. Nenechte se...
Jak dlouho se dá skladovat sous vide maso?
Metoda sous vide je díky mnoha výhodám tohoto vaření stále populárnější. Ovšem ne každý tuto metodu zná a to včetně...
Sous Vide kuřecí Balotina
Chcete oživit své obvyklé pečené kuře? Zkuste přidat nádivku!
Deonjang-kořeněný lilek Sous Vide
Myslím, že jste právě objevili nový oblíbený způsob, jak vařit lilky! Lahodné, sametově hladké ve středu a křupavé na okrajích. S tímhle jídlem snadno zapomenete na jakýkoli masový pokrm! Chuť ...
Sous Vide kuře Tikka Masala
Tradiční indické jídlo, Chicken Tikka Masala, se skládá z kousků pečeného kuřete ve smetanové, oranžově zbarvené světlé kari omáčce. Toto...
Kuřecí prsa Sous Vide s pomerančovou cizrnou a fenyklem
Tenhle recept mě opravdu překvapil a musím uznat, že pomerančová cizrna s fenyklem je prostě bomba. Když budete mít chuť,...
Vepřová panenka na rozmarýnu Sous Vide
Pokud chcete mít plátky krásně vysoké, maso si před zatavením do vakuovací fólie svažte potravinářským provázkem, který je nutný před...
Sous vide losos se špenátem a krémovou dijonskou omáčkou
Příprava chutného, šťavnatého lososa nikdy nebyla jednodušší. Losos po uvaření nepotřebuje žádnou úpravu. Vyjmete ho ze sáčku a můžete jíst....
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here