Sous Vide burgery z tresky s kari aioli
Tento recept je inspirován pokrmem z indického rybího kari. I proto jsou burgery ochucené rybím masala práškem a několika listy laksa. Svěží chuť také perfektně doplní třeba koriandr. Laksa se mě...
Uzená šunka Hock Sous-Vide
Šunka Hock nebo vepřové koleno – chcete-li proměníte uzením a sousvide postupem v něco naprosto dokonalého. Zaručeně budete chtít brzy znovu připravit…a pak znovu. Sous-vide vaření umožňuje, aby kouřové chutě...
Čerstvé tagliolini se Sous-Vide jehněčím kolínkem
Pouze 7 surovin a vykouzlíte lahodný a originální pokrm.
Zabíjí sous vide bakterie?
Nejpalčivější otázkou spojenou s metodou sous vide je, zdali je tento druh přípravy pokrmů bezpečný. Dlouhá doba vaření za nízké teploty...
Sous Vide Kalbi žebra s bramborovou kaší Kimchi
Dokažme si, že korejské jídlo, je vynikající jídlo. Je to také jasný důkaz, že v korejském jídle je víc než...
Medová křídla Sri Racha
Tohle jsou nejšťavnatější kuřecí křidélka, co jste kdy měli možnost udělat a ochutnat – dost řečí – dobrou chuť
Řecké vepřové kotlety
Spojte šťavnaté vepřové kotlety s řeckou kuchyní a získáte jednoduché avšak vynikající jídlo!
Koktejlové krevety s pomerančovo-kaparovou omáčkou
Elegance. Tento předkrm má název a vzhled, který vyzařuje sofistikovanost se všemi chutěmi, které se k sobě hodí. Nenechte se...
Jak dlouho se dá skladovat sous vide maso?
Metoda sous vide je díky mnoha výhodám tohoto vaření stále populárnější. Ovšem ne každý tuto metodu zná a to včetně...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
