Jak ohřát sous vide jídlo?
Jak často se vám stává, že po přípravě lahodných pokrmů pomocí sous vide přístroje vám doma zůstanou zbytky? Přemýšleli jste někdy nad tím, že byste...
Měkké čokoládové cookies
Vsadíme se, že nikoho z vás by nenapadlo dělat sušenky sous-vide vařičem. Jde to. Sice budou vypadat trochu jinak, než ty klasické pečené, ale jejich výroba je o dost zábavnější...
9 tipů pro zaručený úspěch při vaření sous vide
O metodě sous vide jsme již napsali několik úzce zaměřených článků, nyní bychom se však chtěli věnovat spíše takovými všeobecnými tipy a triky, ke kterým jsme došli pravidelným používáním této...
Kapustičky s miso máslem a kešu oříšky
Tyto kapustičky chutnají skvěle jak samostatně, tak i jako příloha k hlavnímu jídlu. Příprava je rychlá a jednoduchá a výsledkem budete překvapeni. Měkkou zeleninu báječně...
Londýnské grilované hovězí
Londýnské hovězí se typicky připravuje z tužšího kousku masa – z horního šálu nebo flank steaku (pupek). Maso se dlouho marinuje, poté se opeče na grilu a na závěr se...
Treska v česnekovo-zázvorové nudlové polévce
Zdravá a delikátní polévka, která vyžene všechny nemoci z těla. Treska připravená sous-vide je křehká s neuvěřitelnou konzistencí masa. Pokud se chcete zahřát pořádnou polévkou v zimním čase, právě tuto...
Černá čočka beluga sous-vide
Beluga je nejen prospěšná pro vaše tělo, ale také chuťově výborná. Její oříšková chuť a textura se ještě zdokonalí při vaření sous-vide. Můžete ji pak...
Vepřová kotleta se zeleninou z jednoho sáčku
Některá zelenina se uvaří k dokonalosti při stejné teplotě jako plátek vepřového a toho je možné využít a významně si ulehčit práci. Do jednoho sous-vide sáčku jsme tak dali vepřové...
Česneková kuřecí křidýlka
Recept na kuřecí křídla inspirovaný thajskou kuchyní. Jsou napěchovaná skvělou chutí česneku a umami. Sous-vide příprava zajistí perfektní měkkost a šťavnatost a závěrečné osmažení nezbytnou křupavost.
Pikantní skirt steak
Skirt steak neboli hovězí oponka je víceúčelový kus masa skvělý na tacos, sendviče nebo prostě jen tak samostatně jako skvělý steak. Báječně chutná po přípravě...
Polévka z máslové dýně, kokosového mléka a kešu oříšků
Už jste zkoušeli vařit nějakou polévku sous-vide? Je to o tolik jednoduší a uděláte o dost menší nepořádek! K tomu polévky můžete udělat opravdu hodně, stačí vakuový sáček po vaření...
Rozložený jablečný koláč se sněhovou pusinkou
Jablečný koláč je tradiční americký sváteční dezert, který je ale oblíbený snad ve všech zemích světa. Naše verze je připravená sous-vide, abychom zesílili chutě a jablka uvařili do dokonalé konzistence....
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

