Kapustičky s miso máslem a kešu oříšky
Tyto kapustičky chutnají skvěle jak samostatně, tak i jako příloha k hlavnímu jídlu. Příprava je rychlá a jednoduchá a výsledkem budete překvapeni. Měkkou zeleninu báječně...
Londýnské grilované hovězí
Londýnské hovězí se typicky připravuje z tužšího kousku masa – z horního šálu nebo flank steaku (pupek). Maso se dlouho marinuje, poté se opeče na grilu a na závěr se...
Treska v česnekovo-zázvorové nudlové polévce
Zdravá a delikátní polévka, která vyžene všechny nemoci z těla. Treska připravená sous-vide je křehká s neuvěřitelnou konzistencí masa. Pokud se chcete zahřát pořádnou polévkou v zimním čase, právě tuto...
Černá čočka beluga sous-vide
Beluga je nejen prospěšná pro vaše tělo, ale také chuťově výborná. Její oříšková chuť a textura se ještě zdokonalí při vaření sous-vide. Můžete ji pak...
Vepřová kotleta se zeleninou z jednoho sáčku
Některá zelenina se uvaří k dokonalosti při stejné teplotě jako plátek vepřového a toho je možné využít a významně si ulehčit práci. Do jednoho sous-vide sáčku jsme tak dali vepřové...
Česneková kuřecí křidýlka
Recept na kuřecí křídla inspirovaný thajskou kuchyní. Jsou napěchovaná skvělou chutí česneku a umami. Sous-vide příprava zajistí perfektní měkkost a šťavnatost a závěrečné osmažení nezbytnou křupavost.
Pikantní skirt steak
Skirt steak neboli hovězí oponka je víceúčelový kus masa skvělý na tacos, sendviče nebo prostě jen tak samostatně jako skvělý steak. Báječně chutná po přípravě...
Polévka z máslové dýně, kokosového mléka a kešu oříšků
Už jste zkoušeli vařit nějakou polévku sous-vide? Je to o tolik jednoduší a uděláte o dost menší nepořádek! K tomu polévky můžete udělat opravdu hodně, stačí vakuový sáček po vaření...
Rozložený jablečný koláč se sněhovou pusinkou
Jablečný koláč je tradiční americký sváteční dezert, který je ale oblíbený snad ve všech zemích světa. Naše verze je připravená sous-vide, abychom zesílili chutě a jablka uvařili do dokonalé konzistence....
Sous-vide salát Niçoise s asijskou zálivkou
I legendární salát z oblasti Nice se dá o hodně vylepšit, a to přípravou tuňáka v horké lázni. V našem receptu ho navíc zalijeme lehkou...
Kuře s citrusovou glazurou
Křehké a šťavnaté kuřecí s citrusovou glazurou je plné chuti ze sladké a přitom štiplavé omáčky z javorového sirupu, pomeranče, citronu a limetky. Stojí za to se o něj s...
Quinoa burger sous-vide
Sous-vide dobrota, která lehce nahradí živočišné proteiny. Textura tohoto burgeru opravdu připomíná tu originální fast-foodovou a svou chutí uspokojí i milovníky masa. Vaření sous-vide ulehčí přípravu velké porce základu na...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here