Sous vide hovězí vývar
Hovězí vývar připravený metodou sous vide je jeden z nejtmavších a nejbohatších vývarů, jaké jste kdy měli možnost ochutnat. Stejně jako u tradičního táhnutí vývaru musíte...
Sous vide ústřice
Příprava ústřic v sous vide setu je tak jednoduchá, že ji zvládne i člověk, který obvykle nevaří. V tomto receptu se dozvíte, jak sous vide ústřice připravit jen v několika jednoduchých krocích.
Sous vide vepřové koleno
Chtěli byste si doma připravit super šťavnatou šunku z vepřového kolena, která zahanbí všechny kupované šunky na světě? Potom si od nás vezměte tento recept na domácí šunku nakládanou několik...
Sous vide vaječný koňak (s alkoholem)
Vaječný koňak (nebo likér, chcete-li) je tradiční nápoj, který se pije hlavně o Vánocích. Někteří lidé mají vaječný koňak rádi bez alkoholu, někteří si ho...
Salát z červeného zelí (červený coleslaw)
Salát z červeného zelí (červený coleslaw) pochází ze Severní Karolíny, kde mu říkají prostě jenom „zelný salát“. V tomto regionu nakrájené zelí lehce prosolí, aby ho změkčili, a pak ho zalijí trochou...
Francouzská omáčka Mignonette na ústřice či rybu
Ačkoliv ústřice či ryba mnoha lidem chutná bez jakéhokoliv výraznějšího dochucování, najdou se i lidé, kteří si tyto pokrmy rádi dochucují. Jedním z nejlepších způsobů dochucení ryby a ústřic je přitom...
Sous vide vaječný likér
Vaječný likér je nedílnou součástí svátků vánočních. Možná vás překvapí, že i tuto dobrotu můžeme připravit za pomoci sous vide. Garantujeme vám, že po sous...
Sous vide měkké sýrové plátky
Spousta lidí miluje měkký sýr na americký způsob. Jedná se o sytě oranžový sýr s konzistencí někde mezi taveným sýrem a klasickým sýrem. Každý plátek tohoto sýru se kvůli mazlavé konzistenci...
Sous vide bramborový salát
Bramborový salát je tradičním pokrmem na vánočním menu. Kromě toho se však jedná o výbornou přílohu k hovězím žebrům, smaženým kuřecím křidélkům, nebo grilovaným masům. Návod na to, jak si připravit...
Nakládaná okurka s koprem
Sehnat nakládané okurky s čerstvým koprem je v těchto dnech prakticky nemožné. A když už se vám to povede, tak je chuť okurek příliš intenzivní, nebo naopak...
Nakládaná hořčičná semínka
Připravte si velkou dávku nakládaných hořčičných semínek a použijte je na cokoliv od vepřových líček po pastrami sendviče. Trpká, ale zcela univerzální hořčičná semínka rozzáří jídlo na každém talíři!
Nakládaná cibulka
Nakládanou cibulku můžete podávat jako ozdobu k masu, nebo jako ingredienci pro přípravu dalších pokrmů včetně bramborového salátu. Jak si nakládanou cibulku připravit doma? V tomto receptu se dozvíte nejpopulárnější způsob nakládání...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here