Tipy pro lepší prezentaci sous vide pokrmů
Vzpomeňte si, co vás vedlo k nákupu sous vide setu? Jistě, určitě to mělo co do činění s předvídatelností uvařených pokrmů a samozřejmě také s pohodlím. Sous vide...
Do čeho sous vide zabalit?
Kromě oběhového ohřívadla (nebo jeho improvizované podoby) potřebujete k sous vide vaření ještě prostředek na zabalení potravin. Při sous vide vaření můžete používat hned 4 různé balicí techniky/prostředky k balení – uzavíratelný...
Je sous vide vaření bezpečné?
Pojďme to rychle uvést na pravou míru. Sous vide (čteme sů víd) není o vaření v plastikových sáčcích. Jedná se o zahřívání potravin přesně na takovou teplotu, aby byly správně provařené...
Nejlepší slanina na světě
Ještě než si poklepete na čelo a přejdete na další sous vide recept se slovy, že to se sous vide přeháníme, zadržte. V tomto receptu vám...
Jemná marinovaná vepřová plec na „mojo“ způsob
Se slovem „mojo“ se setkáte především na Kubě a na Kanárských ostrovech. Na Kubě označuje kyselou marinádu z citrusových plodů, jako jsou pomeranče nebo limetky. Na Kanárských ostrovech se tato omáčka...
Nejlepší „mojo“ marináda na maso
Slovo „mojo“ na Kubě označuje marinádu připravovanou z citrusů. Díky vysokému obsahu kyseliny je maso křehčí a voňavější. Přidáním drceného ananasu získá marináda ještě výraznější chuť, která se skvěle hodí...
Sous vide kuřecí kousky se zeleninou
Chystáte rodinný oběd a nemáte tolik času? Dáme vám recept na sous vide kuře, které připravíte v celku a až nakonec naaranžujete na talíře, jako...
Sous vide kuře připravované vcelku
Chystáte rodinný oběd a nemáte tolik času? Recept na sous vide kuře připravované v celku vám pomůže zachovat sváteční náladu a přitom ušetřit čas.
Bohatá sous vide kuřecí polévka
V tomto receptu vás naučíme vařit sous vide kuřecí polévku, za kterou by se nemuseli stydět ani prvotřídní kuchaři. Metoda sous vide umožní správné provaření kuřete a pomůže vytvořit bohatý...
Piccata omáčka
Většina z nás se s Piccata omáčkou prvně setkala na telecím nebo kuřecím steaku. Slaná máslová chuť a průhledná barva však dobře souzní i s rybami, zejména s lososem...
Sous vide roláda z ryby
Slovo roláda pochází z francouzského slova „rouler“, což znamená vrátit, stočit nebo sbalit. Slovo roláda tak dokonale vystihuje celý princip tohoto kulinářského zázraku, který můžeme připravit prakticky z čehokoliv – od kuřecího...
Celerová sous vide kaše (pyré)
Celer má velmi výraznou chuť. Jedná se o nevzhledný kořen, který má pod tvrdou slupkou krásnou bílou dužinu. Metodou sous vide lze dužinu jednoduše rozvařit do hedvábně hladkého a velmi...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

