Pět způsobů, jak můžete dokončit svůj sous vide steak
Existuje více než jeden způsob, jak stáhnout z kůže kočku, a samozřejmě existuje více než jeden způsob, jak dokončit sous vide steak. V tomto článku si probereme...
Jak zbavíte sáček vzduchu? Jednoduchá metoda, jak ho vyženete ven i bez vakuovačky!
Vedle udržování stále stejné teploty vaření je základem sous vide vaření sáček, který zbavíme vzduchu za pomoci vakuovačky. Problém je, že vakuovačka je obvykle dost drahá a to zvlášť pokud...
Udělejte si sous vide ještě dnes: Metoda hrnce na sporáku
Šťavnatý, chutí nabitý a neuvěřitelně jemný sous vide steak je mimořádné jídlo, které si můžete udělat ještě dnes a to aniž byste měli nějaké speciální vybavení. A steak je teprve...
Sous vide steak
Steak. Nic lepšího neexistuje. Uvnitř šťavnatý a zvenku křupavý a dobře kořeněný. Přidejte k němu pečené máslové brambory a vychlazené Martini a máte z toho energické jídlo,...
Sous vide vepřové kotlety s mrkví a romesco
S výrazným vepřovým, karamelizovanou mrkví a chutnou omáčkou romesco je tento pokrm nenápadný způsob, jak předvést dobrý vkus a sofistikované znalosti nejlepších kombinací chutí. Vařením vepřového sous vide – za pomoci...
Karamelizované karotky
Začne to receptem. Koukáte se na Zdeňka Pohlreicha, jak dělá polníčkový salát a pomyslíte si: „Hele, to bych mohl taky připravit“. A ano, když na to přijde, tak to připravíte....
Romesco z lískových oříšků a pistácií
Pro Španělsko je romesco to samé, co je pro Itálii pesto. Snadno připravitelná omáčka má všechny vlastnosti jako její protějšek – jedná se o výborný...
Sous vide vepřové kotlety
Nenáročný recept na sous vide kotletky s křupavou hnědou kůrčičkou a šťavnatým růžovým středem.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

