Sous Vide Jehněčí kotletky s kari a jogurtovou omáčkou
Luxusní kari jogurtová omáčka, jemné jehněčí kotletky. Podávejte samostatně nebo s porcí zeleniny.
Sous Vide Hovězí pečeně
Jedná se o lahodný a snadný recept pro velkou rodinu nebo setkání. Vezměte si levný a možná ne tak žádaný kus masa a udělejte ho tak neuvěřitelně jemný a lahodný,...
Sous Vide krevety
Krevety vařené tradičními metodami mohou být fantastické, ale dosažení dokonalé teploty vyžaduje přesnost. Nechte je vařit jen o pár sekund déle a přejdou z jemného a kyprého do gumového a...
Sous Vide Steak ze svíčkové se šťouchanými brambory Yukon Gold
Představte si dokonalý steak hotový za hodinu! Stačí ho doplnit máslovou šťouchanou bramborou a vykouzlíte perfektní oběd.
Sous Vide vejce se slaninou a sýrem Gruyere
Lehce pikantní vejce se slaninou a sýrem Gruyere. Uděláte takto vejce k snídani jednou. A pak po druhé. A po třetí…a pak stále dokola. Někdy zkuste ještě recept ozvláštnit slaninou...
Sous Vide hovězí uzený bok
Zakouřený začátek propůjčuje masu nezaměnitelné aroma, zatímco dlouhé vaření změní tvrdé maso v naprosto křehké! Tento recept je trošku časově náročnější, ale maso se rozpadá na jazyku. Má skvělou chuť...
Sous Vide Bone-In Ribeye Steak
Dobrá večeře, kterou budete vařit znovu a znovu a znovu. Protože tohle maso nikdy neomrzí. Steak z tohoto receptu je cca 2,5-3 palce tlustý. Pokud budete...
Sous Vide salát Nicoise s asijskou vinaigrettou
Salát Nicoise je v podstatě letní salát z rajčat, brambor, natvrdo vařených vajec, oliv a ančoviček pocházející z francouzského města Nice. Parádně uvařený tuňák byl sladký i pikantní . K...
Sous Vide Ramen vejce
Lehce tekuté vaječné žloutky podobné vosku v aromatickém a dokonale ztuhlém bílku. Prostě perfektní! Budete je chtít k snídani, obědu i večeři! Sous vide vejce lze skladovat v lednici až...
Sous Vide chilli-česnekové tofu
Sous vide vaření na mě stále dělá dojem s každým receptem, který ve své kuchyni vyzkouším, a tento pohled na skromnou přísadu, o které všichni...
Sous Vide Masala vepřová žebírka
Masala dodá žebírkům neskutečný šmrnc. Žebra jsou šťavnatá, jemná, dokonale masitá. A ta textura. Potěšené je u tohoto pokrmu oko i chuť.
Sous Vide vepřová kotleta s klobásou chorizo, rozinkami a zelenými olivami Jus
Vepřová kotleta je často přehlížená pro svou libovou strukturu, ale s trochou péče a správným kořením z ní vytvoříte pokrm plný chuti. Když se maso šetrně povaří, rozvine se jeho...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here