blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Cuisine: Anglická

Cuisine: Anglická

Velká Británie – tři velmi odlišné země, Anglie, Skotsko a Wales, každá s bohatou a rozmanitou historií a kulturou. Možná právě to vysvětluje rozmanitost jejích kulinářských tradic.

Historie Velké Británie hraje velkou roli v jejích tradicích, kultuře – a jídle. Římané na Ostrovy například přinesli třešně, kopřivy (které se používají jako salátová zelenina), zelí a hrách a také zdokonalili pěstování plodin, jako je kukuřice. A donesli také víno! Římané byli plodnými staviteli silnic, které poprvé umožnily snadnou přepravu produktů po celé zemi. Poznávejte všechny tyto náležitosti a detaily společně s našimi recepty a ponořte se do tradice Velké Británie.

Získejte informace o tom, co je to anglická kuchyně a jak si ji můžete připravit doma, snadno za pomoci metody sous vide.

Sdílet

Studená hrášková polévka

Čas vaření: 1 hod 25 min
  • Polévky
  • Anglická Anglická
Na tuto polévku potřebujete jen pár ingrediencí a pár minut času. O skvělou chuť se postará hrášek v kombinaci s mátou a hlavně sous-vide vařič.

Iva Dohnalová

11.4.2021
Like 2
Sdílet

LC citrónový cheesecake

Čas vaření: 1 hod 45 min
  • Dezerty
  • Anglická Anglická
Ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou je příprava cheesecaku hračka. Výsledkem je s jistotou smetanový a hustý dezert. Zkuste cheesecake s oblíbenou příchutí citrónu, který si můžete dovolit i v...

Iva Dohnalová

8.4.2021
Like 6
Sdílet

Vepřová panenka s omáčkou z křenu a jablečného octa

Čas vaření: 1 hod 20 min
  • Vepřové maso
  • Anglická Anglická
Sous-vide je nejen forma precizního vaření, ale i kuchařská technika, která baví. Na sváteční dny se vám bude hodit recept na úžasnou vepřovou panenku, většinu si připravíte předem, po vaření...

Iva Dohnalová

4.4.2021
Like 4
Sdílet

Jemný fenykl sous-vide

Čas vaření: 2 hod 10 min
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Pokud zrovna nemilujete anýzovou chuť a tím pádem ani fenykl, měli byste ho rozhodně zkusit uvařený. Po sous-vide zásahu se z něj stane výtečná jemná a sladká zeleninová příloha, přidejte...

Iva Dohnalová

20.3.2021
Like 2
Sdílet

Platýs sous-vide

Čas vaření: 1 hod 25 min
  • Ryby
  • Anglická Anglická
Platýs se, co se masa týče, nachází na pomyslné čáře mezi rybami s tuhým masem (jako je tuňák) a rybami s měkkým kouskovitým masem (jako například treska). Po jeho uvaření...

Iva Dohnalová

17.3.2021
Like 4
Sdílet

Batátové hranolky

Čas vaření: 1 hod 10 min
  • Příloha
  • Anglická Anglická
Možná nejste velcí fanoušci tzv. sladkých brambor, ale to je možná proto, že jste je ještě neochutnali uvařené k dokonalosti. A co teprve ve formě hranolek! Batáty uvaříme sous-vide a...

Iva Dohnalová

26.2.2021
Like 2
Sdílet

Hovězí „Stew“ sous vide

Čas vaření: 49 hod 45 min
  • Hovězí maso
  • Anglická Anglická
Stew je typické anglické jídlo z dušeného masa a zeleniny, které je hutné a skvěle nasytí a zahřeje v zimním období. Uvařit ale všechny komponenty do správné konzistence je oříšek,...

Iva Dohnalová

20.2.2021
Like 3
Sdílet

Zelené fazole s česnekem

Čas vaření: 1 hod 1 min
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Žádná kašovitá struktura, ale křupavé a výborné fazolky, a to díky metodě vaření sous vide. Zelené fazolky jsou vhodné jako příloha k steaku či mořským plodům. Jsou bohaté na železo, bílkoviny...

Admin

26.1.2021
Like 5
Sdílet

Rýžový pudink s kardamomem

Čas vaření: 2 hod 15 min
  • Dezerty
  • Anglická Anglická
Rýžový pudink většina lidí buď miluje, nebo nenávidí. Pro tento pudink jsme zvolili divokou rýži, abychom nevytvořili ten neoblíbený slepený z bílé rýže, a abychom mu dodali lehce ořechovou chuť....

Iva Dohnalová

19.1.2021
Like 0
Sdílet

Sous-vide kuřecí salát

Čas vaření: 1 hod 30 min
  • Drůbež
  • Anglická Anglická
Sous-vide vaření je nejlepší způsob, jak zajistit to nejšťavnatější a nejkřehčí maso pro skvělý kuřecí salát napěchovaný chutěmi. Přidáním koření přímo do sáčku na vaření dodáte masu skvělou příchuť a...

Iva Dohnalová

18.1.2021
Like 3
Předchozí
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Vladislav: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....