Letní celerovo-jablečná polévka
Při vaření sous-vide si zelenina uchovává mnohem silnější chuť a zářivější barvu. Uvařit si tak svěží a chutnou polévku je extra snadné. Ozdobte ji jedlými květy a klíčky a servírujte...
Další stupeň uvědomělého stravování. Veganské recepty jsou, podobně jako vegetariánské pokrmy, připravovány bez masa. Na rozdíl od vegetariánství však neobsahují ani žádné další živočišné produkty, tedy například vejce, mléko atd. To opět šetří naši planetu i zdraví, zároveň však může posloužit v případě, že jste na některé mléčné výrobky (například mléko) alergičtí. Užijte si našich veganských sous vide receptů plnými doušky!
© 2024 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Anovaculinary, Recipetineats, ... / Kontakt