blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Feature: Vegan

Feature: Vegan

Další stupeň uvědomělého stravování. Veganské recepty jsou, podobně jako vegetariánské pokrmy, připravovány bez masa. Na rozdíl od vegetariánství však neobsahují ani žádné další živočišné produkty, tedy například vejce, mléko atd. To opět šetří naši planetu i zdraví, zároveň však může posloužit v případě, že jste na některé mléčné výrobky (například mléko) alergičtí. Užijte si našich veganských sous vide receptů plnými doušky!

Sdílet

Ananasové špízy s rumem

Čas vaření: 1 hod 10 min
  • Dezerty
  • Americká Americká
Tady je skvělý letní dezert, který lehce vytvoříte jen za pomocí vakuovačky. Ani nemusíte zapínat svůj sous-vide vařič! Jen vložte ingredience do vakuového sáčku a nechte ananas nasát skvělé chutě...

Iva Dohnalová

22.7.2021
Like 1
Sdílet

Sous-vide brusinková omáčka

Čas vaření: 35 min
  • Dipy
  • Americká Americká
Jakmile uvaříte sous-vide brusinkovou omáčku a ochutnáte, jen stěží si pak ještě někdy dáte tu kupovanou. Je hotová za chvíli a ta chuť je prostě nesrovnatelná! Hodí se třeba k...

Iva Dohnalová

19.7.2021
Like 0
Sdílet

Zeleninový vývar

Čas vaření: 16 hod
  • Zelenina
  • Česká Česká
Příprava vývaru sous-vide je takové mírné luhování. Chutě zeleniny jsou v něm čisté a zřetelné a jakmile si oddřete proces přípravy zeleniny, můžete se jít klidně poflakovat.

Iva Dohnalová

14.7.2021
Like 2
Sdílet

Ratatouille sous-vide

Čas vaření: 2 hod 30 min
  • Zelenina
  • Francouzská Francouzská
Ratatouille je nejlepší způsob, jak využít letní zeleninu ze zahrádky, ale je zároveň nejtěžší ho uvařit správně na sporáku. Zelenina v této francouzské klasice vyžaduje rozdílné časy vaření a je...

Iva Dohnalová

12.7.2021
Like 0
Sdílet

Kurkumové tofu s brambory, kukuřicí a cukrovým hráškem

Čas vaření: 2 hod 15 min
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Když vyberete správné komponenty, můžete vařit celé jídlo dohromady v jednom sous-vide pytlíku a nic mu nebude chybět. Tofu, brambory, kukuřici a cukrový hrášek je zrovna ten případ a kurkuma...

Iva Dohnalová

5.7.2021
Like 1
Sdílet

Sous-vide nakládané hrozny

Čas vaření: 1 hod
  • Ovoce
  • Anglická Anglická
Sous-vide nakládané hroznové víno je překvapivá dobrota. Přidat je můžete třeba do kuřecího salátu nebo je mít po ruce jako malé občerstvení. V uzavřené nádobě bez přístupu vzduchu vydrží v...

Iva Dohnalová

27.6.2021
Like 1
Sdílet

Zelené fazolky s mandlemi

Čas vaření: 1 hod 35 min
  • Zelenina
  • Česká Česká
Zelenina uvařená sous-vide má vždy báječnou křupavost, drží tvar a k tomu si uchová výraznou chuť. Zelené fazolky nejsou výjimka, navíc když tu jejich skvělou chuť a texturu po uvaření...

Iva Dohnalová

26.6.2021
Like 0
Sdílet

Čínské zelí v miso pastě

Čas vaření: 20 min
  • Zelenina
  • Čínská Čínská
Čínské alias Pekingské zelí není složité uvařit běžným způsobem, ale sous-vide ho uděláte perfektně křehké, aniž by bylo zbytečně měkké. Když k němu do sáčku přidáte miso pastu a ochutíte...

Iva Dohnalová

14.6.2021
Like 0
Sdílet

Mrkvová polévka s curry

Čas vaření: 2 hod
  • Polévky
  • Česká Česká
Výborná veganská mrkvová polévka, která je lehce pikantní a skvěle okořeněná. Uvaří ji za vás sous-vide vařič za necelé 2 hodiny.

Iva Dohnalová

8.6.2021
Like 3
Sdílet

Rebarborový džem

Čas vaření: 45 min
  • Dezerty
  • Česká Česká
Třpytivý a růžový, štiplavý a přitom sladký, a k tomu tak chutný, že máte chuť si ho okamžitě dát s kopečkem vanilkové zmrzliny. Rebarborový džem je to nejlepší, co ze...

Iva Dohnalová

30.5.2021
Like 3
Předchozí
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Juraj: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Kuchtík: Hovězí chuck roll pečeně
  • Admin: Sous vide steak
  • Stanislav: Sous vide steak
  • Miladka: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....