blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: olej

Ingredient: olej

Sdílet

Japonská majonéza (ve stylu Kewpie)

Čas vaření: 10 min
  • Dipy
  • Japonská Japonská
Japonskou majonézu (a obzvláště potom tu značky Kewpie) milují lidé po celém světě. Je pěkně nažloutlá, nádherně se roztírá a disponuje jedinečnou pikantní chutí. Bohužel, v našich luzích a hájích je...

ladyambientte

3.11.2016
Like 1
Sdílet

Sous vide roláda z ryby

Čas vaření: 75 min
  • Ryby
Slovo roláda pochází z francouzského slova „rouler“, což znamená vrátit, stočit nebo sbalit. Slovo roláda tak dokonale vystihuje celý princip tohoto kulinářského zázraku, který můžeme připravit prakticky z čehokoliv – od kuřecího...

ladyambientte

6.9.2016
Like 4
Sdílet

Sous vide tymiánový olej

Čas vaření: 3 h
  • Dipy
Ochucované oleje kuchaře dělí na amatéry a profesionály. Faktem je, že správné ochucení oleje – ať už bylinami nebo třeba citrusy – je natolik jednoduché, že by mělo být samozřejmostí....

ladyambientte

31.8.2016
Like 2
Sdílet

Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu

Čas vaření: 140 min
  • Vepřové maso
Vepřová krkovička je na přípravu velmi nenáročná. Je-li dobře uvařená, přesto dokáže vykouzlit blažený úsměv na tváři každého gurmána. V tomto receptu vám prozradíme, jak si můžete připravit krkovičku v klasickém stylu....

ladyambientte

26.8.2016
Like 24
Sdílet

Sous vide vepřová líčka

Čas vaření: 72 h
  • Vepřové maso
V době pizzy s bůčkem a zmrzliny s křehkými kousky slaniny se do popředí dostávají také méně známé kusy masa jako například vepřová líčka. Vepřová líčka patří do tradiční české kuchyně, ale hojně...

ladyambientte

5.8.2016
Like 4
Sdílet

Sous vide křupavá kuřecí stehna

Čas vaření: 160 min
  • Drůbež
  • Recepty
Zkušení sous vide kuchaři vědí, že tento způsob vaření je hra, která průměrné jídlo dokáže změnit v hit sezóny. Pomalým vařením ve vodní lázni můžeme přesně kontrolovat propečení, díky čemuž dostaneme...

ladyambientte

29.7.2016
Like 4
Sdílet

Sous vide kuřecí prsíčka

Čas vaření: 75 min
  • Drůbež
Kuřecí prsíčka jsou údajně jednoduchá na přípravu. My s tím však moc nesouhlasíme. Kuřecí prsíčka se dají jednoduše převařit nebo nedovařit a to v kuchyni nemusíte být úplní nováčci. Pokud chcete připravit...

ladyambientte

7.7.2016
Like 12
Sdílet

Sous vide vepřové kotlety

Čas vaření: 50 min
  • Vepřové maso
  • Česká Česká
Nenáročný recept na sous vide kotletky s křupavou hnědou kůrčičkou a šťavnatým růžovým středem.

ladyambientte

20.6.2016
Like 8
Předchozí

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Petr: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Jurij: Sous vide kachní prsíčka s ultra-křupavou kůžičkou
  • Admin: Sous-vide tabulky vaření – teploty a časy
  • Miloslav: Sous-vide tabulky vaření – teploty a časy
  • Stenleyx: Sous vide kuřecí prsíčka

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....