blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: olej

Ingredient: olej

Sdílet

Hovězí zadní s rajskou omáčkou

Čas vaření: 18 hod
  • Hovězí maso
  • Česká Česká
Rajská omáčka patří k tradičním českým pokrmům, takže je na čase dát si na tuhle pochoutku recept i na našem serveru. Potřebovat budete hovězí nebo vepřové maso (vybrali jsme si původní...

ladyambientte

25.12.2018
Like 20
Sdílet

Steak s kávovým máslem a špenátem

Čas vaření: 4 h 45 min
  • Hovězí maso
  • Americká Americká
Připouštíme, že přidávat ke steaku kávové máslo je velmi neobvyklé. Ale věřte nám! Teplá kávová chuť se ke steaku překvapivě dobře hodí – podtrhne samotnou chuť masa a dodá mu...

ladyambientte

5.2.2018
Like 9
Sdílet

Hovězí svíčková se sezamem a omáčkou Ponzu

Čas vaření: 80 min
  • Hovězí maso
  • Americká Americká
Ačkoliv je omáčka Ponzu spojovaná spíše s tradičními japonskými pokrmy jako je sashimi, skvěle se hodí také k přípravě hovězí svíčkové. Takový pokrm se nazývá tataki a my vám na něj teď...

Admin

3.7.2017
Like 5
Sdílet

Sous vide dušená vepřová žebírka

Čas vaření: cca 25 h
  • Vepřové maso
  • Americká Americká
Představte si to také: Sluncem prohřátá neděle, děti si hrají na houpačce a na vás čeká nějaká práce kolem domu. Také musíte uvařit. Chcete si pořádně pochutnat, ale rozhodně u...

ladyambientte

12.6.2017
Like 11
Sdílet

Jednoduchá, křupavá sous vide kachní stehýnka

Čas vaření: 16,5 h
  • Drůbež
  • Francouzská Francouzská
Francouzi umí věci vylepšit. Ať už se jedná o smažené brambory, buldoky, toasty nebo líbání. A stejné je to i s pečenými kachnami, respektive s pečenými kachními stehýnka. Pokud si chcete doma...

ladyambientte

9.5.2017
Like 11
Sdílet

Tažená vepřová plec, která se rozplyne na jazyku

Čas vaření: 24 h
  • Vepřové maso
  • Americká Americká
Tažená vepřová plec je jednoduchá a chutná. Tažená vepřová plec vařená ve vašem sous vide setu? Stejně jednoduchá a ještě chutnější. Stejně jako všichni ostatní milujeme šťavnaté a přitom křehké...

ladyambientte

1.5.2017
Like 7
Sdílet

Sous vide dušená hovězí žebírka

Čas vaření: cca 25 h
  • Hovězí maso
  • Americká Americká
Beatles, Bob Dylan, Louis Armstrong: nepřekonatelní velikáni. Ekvivalent jídla? Krátká hovězí žebírka. Když tyhle malé masové kostičky připravíte tradičními metodami, jsou prakticky nepřekonatelné. Ale když je připravíte metodou sous vide,...

ladyambientte

17.4.2017
Like 5
Sdílet

Au Jus sous vide burger

Čas vaření: cca 7 h (pokud vše budete připravovat od základů)
  • Hovězí maso
  • Francouzská Francouzská
Příprava francouzského burgeru Au Jus je poměrně zdlouhavá. Nejde přitom o kompletaci burgeru, ta už jde tak nějak sama. Jedná se o přípravu všech jednotlivostí, z nichž se burger skládá. Doporučujeme,...

ladyambientte

3.4.2017
Like 2
Sdílet

Sous vide losos se semínky koriandru

Čas vaření: 55 min
  • Ryby
  • Francouzská Francouzská
Ryby jsou základem zdravého jídelníčku. Jenže lidé je bohužel neumí moc dobře připravit, takže si na nich zrovna moc nepochutnají. Problém lze vyřešit metodou sous vide a tímto receptem na...

ladyambientte

27.2.2017
Like 4
Sdílet

Slavnostní sous vide pečeně

Čas vaření: 25 hod
  • Hovězí maso
  • Anglická Anglická
Hovězí pečeně je často přehlížená. Lidé raději sáhnou po panence nebo po žebírkách. Hovězí pečeně se však může stát králem každé sváteční tabule. Stačí jen vědět, jak ji správně připravit....

ladyambientte

14.2.2017
Like 5
Předchozí
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Stenleyx: Sous vide kuřecí prsíčka
  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....