Pečeně z mečouna s jalapeño marinádou
K mečounovi se nedá přirovnat žádná jiná ryba. Chutná opravdu masitě, je výživná a hutná. Pokud jste ji ještě neochutnali, možná vás překvapí její lehce nasládlá a jemná chuť. Náš...
Lilek s pestem a passatou
Když tenhle jednoduchý předkrm dobře naservírujete, bude to jídlo jako z kulinářské soutěže. Sous-vide příprava dá vyniknout hutné a chutné dužině lilku a v kombinaci s italskými chutěmi bude velkou...
Jak ohřát sous vide jídlo?
Jak často se vám stává, že po přípravě lahodných pokrmů pomocí sous vide přístroje vám doma zůstanou zbytky? Přemýšleli jste...
Měkké čokoládové cookies
Vsadíme se, že nikoho z vás by nenapadlo dělat sušenky sous-vide vařičem. Jde to. Sice budou vypadat trochu jinak, než...
9 tipů pro zaručený úspěch při vaření sous vide
O metodě sous vide jsme již napsali několik úzce zaměřených článků, nyní bychom se však chtěli věnovat spíše takovými všeobecnými...
Kapustičky s miso máslem a kešu oříšky
Tyto kapustičky chutnají skvěle jak samostatně, tak i jako příloha k hlavnímu jídlu. Příprava je rychlá a jednoduchá a výsledkem...
Londýnské grilované hovězí
Londýnské hovězí se typicky připravuje z tužšího kousku masa – z horního šálu nebo flank steaku (pupek). Maso se dlouho marinuje, poté se opeče na grilu a na závěr se...
Treska v česnekovo-zázvorové nudlové polévce
Zdravá a delikátní polévka, která vyžene všechny nemoci z těla. Treska připravená sous-vide je křehká s neuvěřitelnou konzistencí masa. Pokud se chcete zahřát pořádnou polévkou v zimním čase, právě tuto...
Černá čočka beluga sous-vide
Beluga je nejen prospěšná pro vaše tělo, ale také chuťově výborná. Její oříšková chuť a textura se ještě zdokonalí při...
Vepřová kotleta se zeleninou z jednoho sáčku
Některá zelenina se uvaří k dokonalosti při stejné teplotě jako plátek vepřového a toho je možné využít a významně si...
Česneková kuřecí křidýlka
Recept na kuřecí křídla inspirovaný thajskou kuchyní. Jsou napěchovaná skvělou chutí česneku a umami. Sous-vide příprava zajistí perfektní měkkost a...
Pikantní skirt steak
Skirt steak neboli hovězí oponka je víceúčelový kus masa skvělý na tacos, sendviče nebo prostě jen tak samostatně jako skvělý...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
