Sous vide hovězí vývar
Hovězí vývar připravený metodou sous vide je jeden z nejtmavších a nejbohatších vývarů, jaké jste kdy měli možnost ochutnat. Stejně jako u tradičního táhnutí vývaru musíte telecí koleno nejprve opéct, aby...
Sous vide ústřice
Příprava ústřic v sous vide setu je tak jednoduchá, že ji zvládne i člověk, který obvykle nevaří. V tomto receptu se dozvíte,...
Sous vide vepřové koleno
Chtěli byste si doma připravit super šťavnatou šunku z vepřového kolena, která zahanbí všechny kupované šunky na světě? Potom si...
Sous vide vaječný koňak (s alkoholem)
Vaječný koňak (nebo likér, chcete-li) je tradiční nápoj, který se pije hlavně o Vánocích. Někteří lidé mají vaječný koňak rádi...
Salát z červeného zelí (červený coleslaw)
Salát z červeného zelí (červený coleslaw) pochází ze Severní Karolíny, kde mu říkají prostě jenom „zelný salát“. V tomto regionu nakrájené zelí...
Francouzská omáčka Mignonette na ústřice či rybu
Ačkoliv ústřice či ryba mnoha lidem chutná bez jakéhokoliv výraznějšího dochucování, najdou se i lidé, kteří si tyto pokrmy rádi...
Sous vide vaječný likér
Vaječný likér je nedílnou součástí svátků vánočních. Možná vás překvapí, že i tuto dobrotu můžeme připravit za pomoci sous vide....
Sous vide měkké sýrové plátky
Spousta lidí miluje měkký sýr na americký způsob. Jedná se o sytě oranžový sýr s konzistencí někde mezi taveným sýrem a klasickým sýrem. Každý plátek tohoto sýru se kvůli mazlavé konzistenci...
Sous vide bramborový salát
Bramborový salát je tradičním pokrmem na vánočním menu. Kromě toho se však jedná o výbornou přílohu k hovězím žebrům, smaženým kuřecím křidélkům, nebo grilovaným masům. Návod na to, jak si připravit...
Nakládaná okurka s koprem
Sehnat nakládané okurky s čerstvým koprem je v těchto dnech prakticky nemožné. A když už se vám to povede, tak je chuť...
Nakládaná hořčičná semínka
Připravte si velkou dávku nakládaných hořčičných semínek a použijte je na cokoliv od vepřových líček po pastrami sendviče. Trpká, ale...
Nakládaná cibulka
Nakládanou cibulku můžete podávat jako ozdobu k masu, nebo jako ingredienci pro přípravu dalších pokrmů včetně bramborového salátu. Jak si nakládanou...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here