Nejlepší slanina na světě
Ještě než si poklepete na čelo a přejdete na další sous vide recept se slovy, že to se sous vide přeháníme, zadržte. V tomto receptu vám dáme tip na to, jak...
Jemná marinovaná vepřová plec na „mojo“ způsob
Se slovem „mojo“ se setkáte především na Kubě a na Kanárských ostrovech. Na Kubě označuje kyselou marinádu z citrusových plodů, jako...
Nejlepší „mojo“ marináda na maso
Slovo „mojo“ na Kubě označuje marinádu citrusové chuti připravovanou z hořkých pomerančů nebo limetek. Díky vysokému obsahu kyseliny dochází k...
Sous vide kuřecí kousky se zeleninou
Chystáte rodinný oběd a nemáte tolik času? Dáme vám recept na sous vide kuře, které připravíte v celku a až...
Sous vide kuře připravované vcelku
Chystáte rodinný oběd a nemáte tolik času? Recept na sous vide kuře připravované v celku vám pomůže zachovat sváteční náladu...
Bohatá sous vide kuřecí polévka
V tomto receptu vás naučíme vařit sous vide kuřecí polévku, za kterou by se nemuseli stydět ani prvotřídní kuchaři. Metoda...
Piccata omáčka
Většina z nás se s Piccata omáčkou prvně setkala na telecím nebo kuřecím steaku. Slaná máslová chuť a průhledná barva však dobře...
Sous vide roláda z ryby
Slovo roláda pochází z francouzského slova „rouler“, což znamená vrátit, stočit nebo sbalit. Slovo roláda tak dokonale vystihuje celý princip tohoto kulinářského zázraku, který můžeme připravit prakticky z čehokoliv – od kuřecího...
Celerová sous vide kaše (pyré)
Celer má velmi výraznou chuť. Jedná se o nevzhledný kořen, který má pod tvrdou slupkou krásnou bílou dužinu. Metodou sous vide lze dužinu jednoduše rozvařit do hedvábně hladkého a velmi...
Sous vide tymiánový olej
Ochucované oleje kuchaře dělí na amatéry a profesionály. Faktem je, že správné ochucení oleje – ať už bylinami nebo třeba...
Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
Vepřová krkovička je na přípravu velmi nenáročná. Je-li dobře uvařená, přesto dokáže vykouzlit blažený úsměv na tváři každého gurmána. V tomto...
Sous vide námořnické fazole
Fazole byly populární stravou námořníků v 19. století. Stejně jako všechny sušené luštěniny i ony potřebují před vařením změkčit, aby měly...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here