Skvělé sous vide hranolky
Pokud jsou hranolky dobře udělány, vaše chuťové buňky na ně nikdy nezapomenou. Správné hranolky by měly být křupavé na povrchu a světlé a nadýchané uvnitř. V tomto receptu vás seznámíme s receptem...
Nejlepší smažená kuřecí křidélka
Smažené kuře. Každý ho miluje. Příprava tohoto pokrmu však může být dost obtížná. Rádi bychom, abyste při vaření smažených kuřecích...
Tipy pro lepší prezentaci sous vide pokrmů
Vzpomeňte si, co vás vedlo k nákupu sous vide setu? Jistě, určitě to mělo co do činění s předvídatelností uvařených pokrmů a...
Do čeho sous vide zabalit?
Kromě oběhového ohřívadla (nebo jeho improvizované podoby) potřebujete k sous vide vaření ještě prostředek na zabalení potravin. Při sous vide vaření...
Je sous vide vaření bezpečné?
Pojďme to rychle uvést na pravou míru. Sous vide (čteme sů víd) není o vaření v plastikových sáčcích. Jedná se o...
Nejlepší slanina na světě
Ještě než si poklepete na čelo a přejdete na další sous vide recept se slovy, že to se sous vide...
Jemná marinovaná vepřová plec na „mojo“ způsob
Se slovem „mojo“ se setkáte především na Kubě a na Kanárských ostrovech. Na Kubě označuje kyselou marinádu z citrusových plodů, jako...
Nejlepší „mojo“ marináda na maso
Slovo „mojo“ na Kubě označuje marinádu připravovanou z citrusů. Díky vysokému obsahu kyseliny je maso křehčí a voňavější. Přidáním drceného ananasu získá marináda ještě výraznější chuť, která se skvěle hodí...
Sous vide kuřecí kousky se zeleninou
Chystáte rodinný oběd a nemáte tolik času? Dáme vám recept na sous vide kuře, které připravíte v celku a až nakonec naaranžujete na talíře, jako byste ho připravovali na pánvičce....
Sous vide kuře připravované vcelku
Chystáte rodinný oběd a nemáte tolik času? Recept na sous vide kuře připravované v celku vám pomůže zachovat sváteční náladu...
Bohatá sous vide kuřecí polévka
V tomto receptu vás naučíme vařit sous vide kuřecí polévku, za kterou by se nemuseli stydět ani prvotřídní kuchaři. Metoda...
Piccata omáčka
Většina z nás se s Piccata omáčkou prvně setkala na telecím nebo kuřecím steaku. Slaná máslová chuť a průhledná barva však dobře...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

