Sous Vide kuřecí parmazánové karbanátky
Jedná se o jemné kuřecí karbanátky, plněné mozzarellou (nebo vaším oblíbeným sýrem), poté přelité rajčatovou omáčkou a přelité parmezánem a křupavou panko drobenkou – pár ingrediencí, které se spojí. A...
Sous Vide Losos s pomerančovou sladkokyselou omáčkou
Losos se v našem domě rychle stal oblíbeným sous vide jídlem. Vaří se rychle a můžeme ho doplnit omáčkou jakkoli...
Tacos s hovězím jazykem a kachním sádlem
Tento recept je ideální pro ty, kteří chtějí vyzkoušet něco nového a exotického. Vaření jazyka sous vide zaručuje dokonalou měkkost...
Sous Vide krůtí prsa s křupavou kůží
Sous-vide je skvělá volba pro přípravu sváteční krůty. Díky této metodě bude maso dokonale šťavnaté, přesně podle vašich představ –...
Sous vide hovězí brisket
Kouzlo tohoto pokrmu spočívá v precizní kontrole teploty. Při různých teplotách a časech vaření můžete dosáhnout různých textur masa. Při...
Kuřecí stehno
Tohle kuřecí stehno určitě nebudete dělat jen jednou! V tomto receptu budeme pracovat s kuřecími stehny s kostí. A protože...
Sous Vide Hovězí žebírka
Otevřete červené víno a nažhavte chuťové buňky! Hovězí žebírka s redukcí z červeného vína určitě zapůsobí na každého hosta. Další...
Fitness kuřecí prso metodou sous vide
Toužíte po dokonale šťavnatém kuřeti? Tajemství spočívá v přesné teplotě. Tu zajistí jedině metoda sous vide. Pokud existuje pokrm, u kterého je rozdíl mezi klasickým a sous vide vařením opravdu...
Sous Vide Ribeye Steak
Sous vide je skvělý způsob, jak připravit steak rovnoměrně propečený a šťavnatý. Ribeye steak se obvykle vaří při teplotě 54–57 °C, což odpovídá stupni medium-rare až medium, a doba vaření...
Sous Vide celá krůta
Dokonale vařená krůta v celku. Navíc s ultra křupavou kůží. A jak na to? Čtěte dále..
Sous Vide Barbecue Tofu s karamelizovanou cibulkou
Netradiční surovina – tofu. Receptů na sous vide úpravu tofu je skutečně pomálu. Koneckonců, kromě své jemné sójové chuti je...
Krevetové rolky s česnekovým máslem
Rychlý a lehký oběd, super svačinka s sebou na výlet nebo zajímavá večeře. To vše v tomto jednom receptu. Sous...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

