Rybí burgery s curry aioli
Rozmazlete svoji rodinu nečekanou večeří – úžasně šťavnatými a měkkými rybími burgery! Česneková majonéza s curry zvýrazní celkovou chuť burgerů. Můžete si je také připravit...
Chilli tofu s kapustovým salátem
V tomto receptu použijeme pro ochucení a lehkou pálivost tofu marockou omáčku Harissa, můžete ji ale nahradit jakoukoli podobnou chilli omáčkou. Zvolte si pevné (extra firm) tofu a při jeho...
Crème Brûlée s borůvkami a šafránem
Pokud jste ještě slavný „Crème Brûlée“ nevařili, sous-vide je pro vás ta pravá metoda. Stačí následovat recept a krém bude hedvábný a krémový a jeho chuť bude skvěle vyvážená se...
Romanesco sous-vide
Romanesco se chuťově podobá brokolici a vzhledově spíše květáku. Ozdobte si s ním salát a dodáte tělu spoustu vitamínů, navíc z horké lázně bude chutnat...
Vepřová panenka s javorovo-hořčičnou omáčkou
Očekávejte šťavnaté a neodolatelné vepřové maso připravené bez stresu a k naprosté dokonalosti. Jednoduchá javorovo-hořčičná omáčka mu dodá skvělý sladko-štiplavý nádech. Už při pohledu na něj se vám budou sbíhat...
Pálivá kuřecí prsa s quinoa salátem
Kajenské koření a kuře není úplně nová záležitost. Jak tuhle skvělou a léta prověřenou dvojici ještě vylepšit? Uvařit kuřecí prsa sous-vide, takže budou šťavnatá a křehká, ani stopa po tuhém...
Sous-vide konfitované rajče
Co si budeme namlouvat, některá rajčata (hlavně ta kupovaná) prostě nechutnají podle našich představ. Zjistili jsme, že se jejich chuť dá o dost zlepšit vařením...
Mango-bazalkové nanuky
Zmrzlina asi není to první, co by vás napadlo při zmínce horké lázně, ale i ta se dá vařit sous-vide! Výsledkem bude intenzivní chuť a barva a ovoce neztratí živiny....
Hovězí Shogayaki
„Shoga“ je v japonštině zázvor a „yaki“ znamená smažit nebo vařit. Zjednodušeně řečeno, tohle jídlo japonské kuchyně se skládá z masa vařeného v zázvorové marinádě. Obvykle se připravuje z vepřového...
Sous-vide lilek na kari
Kdo má rád lilek, ví, že připravit ho dokonale není žádná hračka. Lehce se z něj stane houba nebo zhořkne. Proto jste možná přišli až...
Kuřecí Parmigiana sous-vide
Kuřecí plátky obalené, osmažené a zapečené s parmazánem, k tomu jako příloha těstoviny s omáčkou. Ano, máte tu čest s jídlem italské kuchyně. Připravte si na něj maso sous-vide, ať...
Ananasové špízy s rumem
Tady je skvělý letní dezert, který lehce vytvoříte jen za pomocí vakuovačky. Ani nemusíte zapínat svůj sous-vide vařič! Jen vložte ingredience do vakuového sáčku a nechte ananas nasát skvělé chutě...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

