Studená hrášková polévka
Na tuto polévku potřebujete jen pár ingrediencí a pár minut času. O skvělou chuť se postará hrášek v kombinaci s mátou a hlavně sous-vide vařič.
LC citrónový cheesecake
Ve vodní lázni s kontrolovanou teplotou je příprava cheesecaku hračka. Výsledkem je s jistotou smetanový a hustý dezert. Zkuste cheesecake s oblíbenou příchutí citrónu, který si můžete dovolit i v...
Vepřová panenka s omáčkou z křenu a jablečného octa
Sous-vide je nejen forma precizního vaření, ale i kuchařská technika, která baví. Na sváteční dny se vám bude hodit recept na úžasnou vepřovou panenku, většinu si připravíte předem, po vaření...
Batátová kaše s kokosem a zázvorem
Jednoduchý recept na batátovou kaši s kokosem a zázvorem, která je perfektní přílohou k jakémukoli svátečnímu jídlu.
Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem
Obyčejné zelí je úplně jiná liga, když je uvařené sous-vide. Po vaření ho stačí krátce ogrilovat, pokapat medovo-hořčičným dresinkem a můžete podávat!
Sváteční nádivka plná chuti
Nádivka z horké lázně je neuvěřitelně jednoduchá a zároveň chutná. Tento recept lze upravit komukoli podle chuti. Nechte ji jak je, přidejte ořechy, sušené ovoce nebo jablko pro chuť navíc....
Pekanový koláč ve skleničce
Pekanový koláč z horké lázně nebude nikdy suchý a drobivý. Náplň je hedvábně jemná s kousky pekanových ořechů a sladká po javorovém sirupu. Pro fajnšmekry...
Americké brambory sous-vide
Pokud se chcete maximálně přiblížit americkým neboli steakovým bramborám jak z luxusní restaurace, připravte si je sous-vide. Na závěr je ogrilujte. Zvenčí budou kořeněné a krásně křupavé a uvnitř dokonale...
Jemný fenykl sous-vide
Pokud zrovna nemilujete anýzovou chuť a tím pádem ani fenykl, měli byste ho rozhodně zkusit uvařený. Po sous-vide zásahu se z něj stane výtečná jemná a sladká zeleninová příloha, přidejte...
Kuřecí curry z jednoho pytlíku
Pozor, tady je skvělé Indické jídlo připravené jednoduše v horké lázni! Hladká a kořeněná omáčka s dokonalým kuřecím v jednom pytlíku, kterou zvládne i amatér....
Platýs sous-vide
Platýs se, co se masa týče, nachází na pomyslné čáře mezi rybami s tuhým masem (jako je tuňák) a rybami s měkkým kouskovitým masem (jako například treska). Po jeho uvaření...
Slanina, jakou jste ještě neochutnali
Člověk si řekne – je vůbec možné ještě nějak vylepšit starou dobrou smaženou slaninu? Proč ji vůbec vařit v lázni? Vařením slaniny sous-vide přes noc dosáhnete šťavnatosti uvnitř a křupavosti...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

