Sous vide tymiánový olej
Ochucované oleje kuchaře dělí na amatéry a profesionály. Faktem je, že správné ochucení oleje – ať už bylinami nebo třeba citrusy – je natolik jednoduché,...
Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
Vepřová krkovička je na přípravu nenáročná, a přesto dokáže vykouzlit blažený úsměv na tváři každého gurmána. V tomto receptu vám prozradíme, jak si ji připravit metodou sous-vide pro dokonalou křehkost,...
Sous vide námořnické fazole
Fazole byly populární stravou námořníků v 19. století. Stejně jako všechny sušené luštěniny i ony potřebují před vařením změkčit, aby měly bohatou krémovou strukturu. Vaření fazolí může vypadat jednoduše, ale pokud...
Sous vide pastrami
Dovolujeme si vám představit recept na jednu z největších kulinářských specialit – pastrami. Jedná se o předem nakládané masíčko rychle opečené v troubě, aby nepřišlo o šťavnatý...
Sous vide bramborové pyré
Hladká, krémová bramborová kaše patří mezi nejjednodušší a nejuspokojivější kulinářské speciality. Většina kuchařů má svou vlastní osvědčenou metodu šlehání brambor, ale my věříme, že naše je ta nejjednodušší. V tomto receptu...
Sous vide nakládané jablečné kousky
Většina lidí by ani neřekla, že nakládané jablečné kousky uvařené metodou sous-vide mohou být tak dobré. Tím větší překvapení mohou způsobit. V tomto receptu vám prozradíme, jak nakládané jablečné kousky připravit...
Sous vide krůtí roláda
Lidé milují rolády. Jsou neodolatelné nejen kvůli dokonale kulatému tvaru, ale také kvůli její náplni, která vždycky slibuje malé překvapení. Ačkoliv lidé roládu připravovali už...
Sous vide vepřová líčka
V době pizzy s bůčkem a zmrzliny s křehkými kousky slaniny se do popředí dostávají také méně známé kusy masa jako například vepřová líčka. Vepřová líčka patří do tradiční české kuchyně, ale hojně...
Sous vide sýrová omáčka
Nováčci by si mohli myslet, že fondue není nic víc než strouhaný sýr zamíchaný v troše svařeného vína. Tento přístup by ovšem fondue mohl kompletně zničit. Horké víno ve většině případů...
Sous vide křupavá kuřecí stehna
Zkušení sous-vide kuchaři vědí, že tenhle způsob vaření je malý zázrak. Vezmou obyčejné jídlo a promění ho v hvězdu večera. Pomalu vařená kuřecí stehna si...
Sous vide jogurt
Možná to pro vás bude trošku překvapení, ale metodou vaření sous vide nemusíte připravovat jenom maso nebo zeleninu, ale třeba také chutný jogurt. V tomto receptu vám prozradíme, jak tento jogurt...
Sous vide hamburgery
Představte si to: První letní grilování. Na zahradě máte 30 hostů, kteří v klidu popíjejí pivo. A pak jste tu vy. O hodinu později stále stojíte u grilu, potíte se pod...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

