Sous Vide Těstoviny s bazalkou z cherry rajčat
Tento těstovinový pokrm chutí připomíná pizzu Margherita Zesnulá skvělá spisovatelka kuchařek Marcella Hazan, která se zasloužila o to, že přinesla autentické tradice italské kuchyně do...
Sous Vide vepřová pečeně zabalená ve slanině
Takhle se dělá dokonale propečená, jemný a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve slanině! Co je lepší než slanina? Dokonale propečená, jemná a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve zmíněné slanině! Známý...
Sous Vide hovězí Wellington
Gordon Ramsay je známý svým hovězím Wellingtonem, podávaným medium rare s trochou bramborové kaše. I vám se povede tak skvělý kousek, jako od světového kuchaře. Stačí ho připravit sous vide...
Sous Vide šunka s balzamikovou polevou z hnědého cukru
Jemná a šťavnatá šunka s nezvyklou, ale návykovou chutí. Pokud jste milovník šunky, máte štěstí! Výsledkem tohoto receptu bude šťavnatá šunka s krásnou strukturou a...
Sous Vide kuřecí smažený řízek s omáčkou
Netradiční, tradiční oběd. Zajímavá kombinace přípravy masa smažením a sous vide. Péče a čas věnovaný tomuto pokrmu, se vyplatí. Uvidíte sami.
Sous Vide zázvorovo-česneková kachní prsa
Tento recept na kachní prsa připravená metodou sous-vide zaručuje perfektně uvařené maso, které zůstane šťavnaté a jemné. Pro extra vylepšení zkuste techniku Cold-sear: po uvaření a osušení kachní prsa vložte...
Sous Vide trhané vepřové maso
Moderní, rychle připravené, stylové jídlo plné chuti. Moderní, stylové, neokoukané. Takové je trhané vepřové maso připravené metodou sous vide. Takto připravené šťavnaté maso můžete podávat...
Sous Vide Prime Rib
Oběd i skvělá romantická večeře. Takový je dnešní recept. Metodou Sous vide připravovaná masa budou zaručeně vždy perfektně připravená na úroveň medium rare. A pozor! Zabere to hodinu vaření. Chcete-li...
Sous Vide Kuřecí Kari „Jeden sáček“
Podávejte s rýží a ozdobte červenou jarní cibulkou, plátkem limetky a čerstvými lístky koriandru. Toto je snadné indické jídlo vytvořené super jednoduchým postupem. Vyhnete se veškerému čekání a dušení. A...
Strip Steak
Pokud máte zájem vyzkoušet vaření sous vide se steakem, pak je strip steak skvělým kusem masa, který můžete vyzkoušet. Dá se vařit téměř jakýmkoli způsobem,...
Sous Vide dušené ragú s krátkými žebry
Jemná, krátká žebra. Krátká žebírka se vaří ve vlastní šťávě, takže nedochází ke ztrátě bohaté a masité chuti. Ve spojení s rajčatovou omáčkou z červeného vína toto jídlo jistě uspokojí...
Sous Vide Medium-Rare pečeně
3 ingredience a vykouzlíte něco skutečně neopakovatelného Tento bezbožně lahodný recept od #anovafoodnerd Vincenta Meliho promění tradiční pečeni na lahodné jídlo připomínající ten nejdražší steak!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here