Sous vide kuřecí prsíčka
Kuřecí prsíčka patří k oblíbeným masům, ale jejich správná příprava může být někdy náročná – maso se snadno převaří nebo naopak nedovaří. Metoda sous vide...
Sous vide vepřový bůček
Patříte mezi sous vide nováčky? Ničeho se nebojte! Sous vide vaření se vyznačuje tím, že budete-li metodou sous vide vařit jakékoliv tvrdší maso jako třeba vepřový bůček, nakonec dostanete neodolatelný...
Sous Vide kuře a avokádové taco
Kdo by nemiloval kombinaci kuřecího masa a avokáda? Je to jednoduché, je to rychlé a je to zdravé. Kuřecí se uvaří sous vide, ogriluje, nakrájí a používá se jako taco...
Hovězí pepřový steak z nízkého roštěnce
Pepřový steak je klasika, která nikdy neomrzí. Tento recept je jednoduchý, ale chutný, a je skvělý pro přípravu sous vide steaku. Omáčka je připravená za...
Sous Vide Těstoviny s bazalkou z cherry rajčat
Tento jednoduchý těstovinový pokrm svou chutí připomíná pizzu Margherita – sladká cherry rajčata, jemné máslo a čerstvá bazalka tvoří neodolatelnou kombinaci. Inspirací byla slavná kuchařka Marcella Hazan, jejíž omáčka z...
Sous Vide vepřová pečeně zabalená ve slanině
Takhle se dělá dokonale propečená, jemný a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve slanině! Co je lepší než slanina? Dokonale propečená, jemná a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve zmíněné slanině! Známý...
Sous Vide hovězí Wellington
Gordon Ramsay je známý svým hovězím Wellingtonem, podávaným medium rare s trochou bramborové kaše. I vám se povede tak skvělý kousek, jako od světového kuchaře....
Sous Vide šunka s balzamikovou polevou z hnědého cukru
Jemná, šťavnatá šunka s netradiční, ale velmi návykovou chutí. Pokud patříte mezi milovníky šunky, tento recept si zamilujete. Připravíte si dokonale šťavnatou šunku s krásnou strukturou a bohatou chutí.
Sous Vide kuřecí smažený řízek s omáčkou
Moderní varianta klasického smaženého řízku. Díky metodě sous vide zůstane kuřecí maso dokonale šťavnaté a jemné. Kombinace křupavé strouhanky a lahodné máslové omáčky potěší každého milovníka domácí kuchyně. Ideální víkendový...
Sous Vide zázvorovo-česneková kachní prsa
Tento recept na kachní prsa připravená metodou sous-vide zaručuje perfektně uvařené maso, které zůstane šťavnaté a jemné. Pro extra vylepšení zkuste techniku Cold-sear: po uvaření...
Sous Vide trhané vepřové maso
Moderní, rychle připravené, stylové jídlo plné chuti. Moderní, stylové, neokoukané. Takové je trhané vepřové maso připravené metodou sous vide. Takto připravené šťavnaté maso můžete podávat s paníny, v toustu, jako...
Sous Vide Prime Rib
Oběd i skvělá romantická večeře. Takový je dnešní recept. Metodou Sous vide připravovaná masa budou zaručeně vždy perfektně připravená na úroveň medium rare. A pozor! Zabere to hodinu vaření. Chcete-li...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

