Hovězí pepřový steak z nízkého roštěnce
Pepřový steak je klasika, která nikdy neomrzí. Tento recept je jednoduchý, ale chutný, a je skvělý pro přípravu sous vide steaku. Omáčka je připravená za...
Sous Vide Těstoviny s bazalkou z cherry rajčat
Tento jednoduchý těstovinový pokrm svou chutí připomíná pizzu Margherita – sladká cherry rajčata, jemné máslo a čerstvá bazalka tvoří neodolatelnou kombinaci. Inspirací byla slavná kuchařka Marcella Hazan, jejíž omáčka z...
Sous Vide vepřová pečeně zabalená ve slanině
Takhle se dělá dokonale propečená, jemný a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve slanině! Co je lepší než slanina? Dokonale propečená, jemná a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve zmíněné slanině! Známý...
Sous Vide hovězí Wellington
Gordon Ramsay je známý svým hovězím Wellingtonem, podávaným medium rare s trochou bramborové kaše. I vám se povede tak skvělý kousek, jako od světového kuchaře....
Sous Vide šunka s balzamikovou polevou z hnědého cukru
Jemná, šťavnatá šunka s netradiční, ale velmi návykovou chutí. Pokud patříte mezi milovníky šunky, tento recept si zamilujete. Připravíte si dokonale šťavnatou šunku s krásnou strukturou a bohatou chutí.
Sous Vide kuřecí smažený řízek s omáčkou
Netradiční, tradiční oběd. Zajímavá kombinace přípravy masa smažením a sous vide. Péče a čas věnovaný tomuto pokrmu, se vyplatí. Uvidíte sami.
Sous Vide zázvorovo-česneková kachní prsa
Tento recept na kachní prsa připravená metodou sous-vide zaručuje perfektně uvařené maso, které zůstane šťavnaté a jemné. Pro extra vylepšení zkuste techniku Cold-sear: po uvaření...
Sous Vide trhané vepřové maso
Moderní, rychle připravené, stylové jídlo plné chuti. Moderní, stylové, neokoukané. Takové je trhané vepřové maso připravené metodou sous vide. Takto připravené šťavnaté maso můžete podávat s paníny, v toustu, jako...
Sous Vide Prime Rib
Oběd i skvělá romantická večeře. Takový je dnešní recept. Metodou Sous vide připravovaná masa budou zaručeně vždy perfektně připravená na úroveň medium rare. A pozor! Zabere to hodinu vaření. Chcete-li...
Sous Vide Kuřecí Kari „Jeden sáček“
Podávejte s rýží a ozdobte červenou jarní cibulkou, plátkem limetky a čerstvými lístky koriandru. Toto je snadné indické jídlo vytvořené super jednoduchým postupem. Vyhnete se...
Strip Steak
Pokud máte zájem vyzkoušet vaření sous vide se steakem, pak je strip steak skvělým kusem masa, který můžete vyzkoušet. Dá se vařit téměř jakýmkoli způsobem, a pár hodin v precizním...
Sous Vide dušené ragú s krátkými žebry
Jemná, krátká žebra. Krátká žebírka se vaří ve vlastní šťávě, takže nedochází ke ztrátě bohaté a masité chuti. Ve spojení s rajčatovou omáčkou z červeného vína toto jídlo jistě uspokojí...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here