blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Cuisine: Anglická

Cuisine: Anglická

Velká Británie – tři velmi odlišné země, Anglie, Skotsko a Wales, každá s bohatou a rozmanitou historií a kulturou. Možná právě to vysvětluje rozmanitost jejích kulinářských tradic.

Historie Velké Británie hraje velkou roli v jejích tradicích, kultuře – a jídle. Římané na Ostrovy například přinesli třešně, kopřivy (které se používají jako salátová zelenina), zelí a hrách a také zdokonalili pěstování plodin, jako je kukuřice. A donesli také víno! Římané byli plodnými staviteli silnic, které poprvé umožnily snadnou přepravu produktů po celé zemi. Poznávejte všechny tyto náležitosti a detaily společně s našimi recepty a ponořte se do tradice Velké Británie.

Získejte informace o tom, co je to anglická kuchyně a jak si ji můžete připravit doma, snadno za pomoci metody sous vide.

Sdílet

Treska s citronem a česnekem

Čas vaření: 42 min
  • Ryby
  • Anglická Anglická
Treska je výživná, plná bílkovin a vitamínů. Díky přesně teplotě vaření se nemusíte obávat převaření a následného vysušení. Je to jednoduchý a naprosto výborný recept.

Admin

31.12.2020
Like 4
Sdílet

Kuře na chřestu s hnědým máslem

Čas vaření: 1 hod 15 min
  • Drůbež
  • Anglická Anglická
Myslím, že se všichni shodneme na tom, že není nic horšího, než suché a gumové kuře. Ať už si omylem nastavíte špatně časovač, a nebo prostě odběhnete od sporáku, vysušené...

Iva Dohnalová

19.12.2020
Like 4
Sdílet

Perfektní batáty sous-vide

Čas vaření: 35 min
  • Příloha
  • Anglická Anglická
Narozdíl od vařených batát, tyto jsou připravované v horké lázni, takže veškeré chutě zůstanou uvnitř a nejsou vyvařené do vody. Navíc, přesnou teplotou dospějete k jejich dokonalosti, nemusíte je hlídat...

Iva Dohnalová

17.12.2020
Like 5
Sdílet

Míchaná vajíčka sous vide

Čas vaření: 35 min
  • Vejce
  • Anglická Anglická
Míchaná vajíčka metodou sous vide jsou naprosto jasnou volbou, pokud přemýšlíte, co si dát ráno k snídani. Je to rychlé, snadné a díky předem nastavené teplotě budete mít vajíčka dokonale...

Admin

15.12.2020
Like 5
Sdílet

Sous-vide vaječné kousky s pečenou paprikou a jarní cibulkou

Čas vaření: 70 min
  • Vejce
  • Anglická Anglická
Jsou neuvěřitelně chutné, lehké a jak příjemně se rozpouštějí v ústech! Ta skvělá silná chuť papriky a jarní cibulky vás dostane. K zahuštění vajíček se v receptu nepřidává žádný rýžový škrob, takže...

Iva Dohnalová

25.11.2020
Like 7
Sdílet

Roastbeef Silverside

Čas vaření: 2 h 30 min
  • Hovězí maso
  • Anglická Anglická
V některých zemích je roastbeef synonymem pro neděli či pro svátky, zvlášť když je uvařený doma pro rodinu a přátele. Příprava roastbeefu vypadá složitě, ale ve skutečnosti složitá není. Když použijete...

ladyambientte

20.8.2018
Like 17
Sdílet

Uzená slanina s javorovým sirupem

Čas vaření: cca 48 hod
  • Vepřové maso
  • Anglická Anglická
Chtěli byste si udělat uzenou slaninu s javorovým sirupem, která je tak dobrá, že ji v obchodě jen těžko koupíte? Dáme vám recept, jak si připravit tenké plátky slaninky, které můžete použít...

ladyambientte

13.8.2018
Like 15
Sdílet

Kandovaná citronová kůra

Čas vaření: 90 min
  • Ovoce
  • Anglická Anglická
Z tohoto receptu vzejde měkká a chuťově výborná kandovaná citronová kůra, kterou můžete použít do slaných i sladkých pokrmů.

ladyambientte

26.3.2018
Like 0
Sdílet

Křupavé kuřecí kousky s brokolicovo-sýrovou omáčkou

Čas vaření: 65 min
  • Drůbež
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Představujeme vám recept na výborné sváteční jídlo pro děti. Budou ho milovat i ti nejmenší rošťáci, a to i přestože obsahuje brokolici.

ladyambientte

13.11.2017
Like 6
Sdílet

Brokolicovo-sýrová omáčka

Čas vaření: 25 min
  • Dipy
  • Zelenina
  • Anglická Anglická
Sýr je perfektní způsob, jak děti naučit jíst brokolici. Tato omáčka základní trik lehce upgraduje. K její přípravě budete potřebovat bílý čedar, trochu vína a smetanu.

ladyambientte

6.11.2017
Like 3
Předchozí
Další

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Petr: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Jurij: Sous vide kachní prsíčka s ultra-křupavou kůžičkou
  • Admin: Sous-vide tabulky vaření – teploty a časy
  • Miloslav: Sous-vide tabulky vaření – teploty a časy
  • Stenleyx: Sous vide kuřecí prsíčka

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....