blank
https://www.sousviderecepty.cz
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
  • Recepty
    • Hovězí maso
    • Vepřové maso
    • Drůbež
    • Ryby
    • Vejce
    • Zelenina
    • Příloha
    • Dezerty
    • Dipy
    • Low Carb
    • Bez lepku
    • Vegetariánské
    • Veganské
    • Na gril
    • Hledejte sous-vide recept podle ingredience
  • Tabulka teplot
  • O Sous-vide
  • Diskuze
blank
  • Domů
  • Ingredient: med

Ingredient: med

Sdílet

Křupavý vepřový bůček ve sweet-chilli omáčce

Čas vaření: 16 hodin
  • Vepřové maso
  • Japonská Japonská
Vepřový bůček známe všichni, ale zkuste si jej připravit metodou sous vide s domácí sweet-chilli omáčkou. Zažijete tak kousek Asie i ve své kuchyni

Andrea Hrubá

9.9.2020
Like 15
Sdílet

Grilované zelí s medovo-hořčičným dresinkem

Čas vaření: 1 hod 50 min
  • Zelenina
  • Česká Česká
Zelí předpřipravené metodou sous vide se určitě stane hvězdou Vašeho grilování, zkuste jej a zaručeně si pochutnáte

Andrea Hrubá

6.9.2020
Like 9
Sdílet

Vepřová pečeně v pálivém medovo-hořčičném zábalu

Čas vaření: 5 h
  • Vepřové maso
  • Česká Česká
Vepřová pečeně je ideálním masem pro přípravu na grilu – i pokud maso na ohni necháte o něco málo déle, je krásně šťavnaté a rozplývá se na jazyce. A co...

Admin

15.5.2019
Like 31
Sdílet

Sous vide kuřecí křidélka s medem a zázvorem

Čas vaření: 4 h 20 min
  • Drůbež
  • Americká Americká
Chystáte doma menší party? Tak to vám nesmí chybět některé sous vide speciality jako jsou kuřecí křidélka s medem a zázvorem. Osvědčila se nám třeba jako skvělé zobání k TV (takové hokejové...

ladyambientte

12.3.2019
Like 13
Sdílet

Dip z dijonské hořčice

  • Dipy
  • Česká Česká
Znáte takové ty situace, kdy se rozhodnete pro grilování na poslední chvíli? Doma skoro nic nemáte a tak přichází na řadu improvizace. Také já takové chvíle často zakouším, ale jsem...

ladyambientte

22.10.2018
Like 6
Sdílet

Pálivá kachní stehýnka s exotickým nádechem

Čas vaření: 16,5 h
  • Drůbež
  • Zvěřina, skopové a jehněčí
  • Česká Česká
  • Thajská Thajská
Když přijde na přípravu kachny, je i ten nejlepší lovec obvykle v koncích. S námi už ale problémy s přípravou tohoto exotického ptáka už mít nebudete.

ladyambientte

2.10.2017
Like 6
Sdílet

Grilované krkovice na kantonský způsob (Char Siu)

Čas vaření: cca 9 h
  • Vepřové maso
  • Čínská Čínská
Někomu se grilování může zdát jednotvárné, pravda ale je, že pokud si s masem trošku pohrajete, můžete mít každý den úplně jiný výsledek. Skvělým důkazem je grilované vepřové maso na kantonský...

Admin

28.8.2017
Like 8
Sdílet

Sous vide vepřové koleno

Čas vaření: až 115 h
  • Vepřové maso
  • Anglická Anglická
Chtěli byste si doma připravit super šťavnatou šunku z vepřového kolena, která zahanbí všechny kupované šunky na světě? Potom si od nás vezměte tento recept na domácí šunku nakládanou několik...

ladyambientte

20.12.2016
Like 20
Předchozí

Recepty

Drůbež

Drůbež

Hovězí maso

Hovězí maso

Krůtí

Krůtí

Luštěniny

Luštěniny

Ryby

Ryby

Vejce

Vejce

Vepřové maso

Vepřové maso

Zelenina

Zelenina

Kuchyně

Americká

Americká

Anglická

Anglická

Česká

Česká

Francouzská

Francouzská

Indická

Indická

Italská

Italská

Japonská

Japonská

Španělská

Španělská

Nejnovější komentáře

  • Jiří: Sous vide vaření – otázky a odpovědi
  • Libor: Sous-vide uzená hovězí žebra
  • Admin: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Jana: Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
  • Vladislav: Sous vide vaření – otázky a odpovědi

O sous vide

  • Co je sous vide?
  • 4 základní kroky sous vide vaření
  • Sous vide – otázky a odpovědi
  • Je sous vide vaření bezpečné?

Pro začátek

  • Sous vide v hrnci na sporáku
  • Do čeho sous vide zabalit?
  • Sous vide – teploty a časy
  • KUPON: 10% sleva na SOUS VIDE

Recepty

  • Low Carb
  • Bez lepku
  • Vegetariánské
  • Veganské

© 2022 Česká Sous Vide kuchařka s online recepty zdarma, které snadno připravíte u vás doma. Zdroje ChefSteps, Recipetineats, ... / Kontakt

Posting....