Sous Vide Šalvějové vepřové kotlety s mrkví a jablečným salátem
První jarní bylinky jsou vždy v kuchyni vítány. Pojďme společně odhalit, jak se šalvěj přirozeně spáruje s vepřovými kotletami, jablečným salátem a rannou mrkví.
Italské klobásové sendviče Sous Vide
Italské klobásy s pořádnou dávkou zeleniny a italského koření = neodolatelné spojení Pomalé vaření klobásy, papriky, cibule, rajčat a italského koření dělá z tohoto pokrmu jídlo, kterému nikdo neodolá. Skvělé...
Sous vide kuřecí prsíčka
Kuřecí prsíčka patří k oblíbeným masům, ale jejich správná příprava může být někdy náročná – maso se snadno převaří nebo...
Sous vide vepřový bůček
Patříte mezi sous vide nováčky? Ničeho se nebojte! Sous vide vaření se vyznačuje tím, že budete-li metodou sous vide vařit...
Sous Vide kuře a avokádové taco
Kdo by nemiloval kombinaci kuřecího masa a avokáda? Je to jednoduché, je to rychlé a je to zdravé. Kuřecí se...
Hovězí pepřový steak z nízkého roštěnce
Pepřový steak je klasika, která nikdy neomrzí. Tento recept je jednoduchý, ale chutný, a je skvělý pro přípravu sous vide...
Sous Vide Těstoviny s bazalkou z cherry rajčat
Tento jednoduchý těstovinový pokrm svou chutí připomíná pizzu Margherita – sladká cherry rajčata, jemné máslo a čerstvá bazalka tvoří neodolatelnou kombinaci. Inspirací byla slavná kuchařka Marcella Hazan, jejíž omáčka z...
Sous Vide vepřová pečeně zabalená ve slanině
Takhle se dělá dokonale propečená, jemný a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve slanině! Co je lepší než slanina? Dokonale propečená, jemná a šťavnatá vepřová pečeně zabalená ve zmíněné slanině! Známý...
Sous Vide hovězí Wellington
Gordon Ramsay je známý svým hovězím Wellingtonem, podávaným medium rare s trochou bramborové kaše. I vám se povede tak skvělý...
Sous Vide šunka s balzamikovou polevou z hnědého cukru
Jemná, šťavnatá šunka s netradiční, ale velmi návykovou chutí. Pokud patříte mezi milovníky šunky, tento recept si zamilujete. Připravíte si...
Sous Vide kuřecí smažený řízek s omáčkou
Moderní varianta klasického smaženého řízku. Díky metodě sous vide zůstane kuřecí maso dokonale šťavnaté a jemné. Kombinace křupavé strouhanky a...
Sous Vide zázvorovo-česneková kachní prsa
Tento recept na kachní prsa připravená metodou sous-vide zaručuje perfektně uvařené maso, které zůstane šťavnaté a jemné. Pro extra vylepšení...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
