Pošírované hrušky Sous Vide
Portské vino, skořice, citrusy, hrušky a karamel. Umíte si snad představit větší krásu na jednom talíři? V horkém letním dni, během barevného podzimu ale i při třeskuté zimě. Tenhle dezert...
Sous Vide tažené vepřové tacos
Konečně bezproblémová večeře připravená den dopředu. Stačí vybrat pěknou vepřovou plec a sous vide proces se už postará o vše ostatní. Před podáváním stačí maso dát do trouby maximálně na...
Kuřecí prsa ve stylu Sous Vide Tagine
Skvělý recept, skvělá chuť. Není to rychlý recept, ale osobně mě ohromila textura a pikantní chuť. Dušené tmavé maso v...
Sous Vide Krátká žebra Hovězí Stroganoff
Hovězí Stroganoff je oblíbené jídlo mnoha z nás. U nás v rodině ho přímo milují. A proto jsme zkusili připravit...
Sous Vide kuřecí parmazánové karbanátky
Jedná se o jemné kuřecí karbanátky, plněné mozzarellou (nebo vaším oblíbeným sýrem), poté přelité rajčatovou omáčkou a přelité parmezánem a...
Sous Vide Losos s pomerančovou sladkokyselou omáčkou
Losos se v našem domě rychle stal oblíbeným sous vide jídlem. Vaří se rychle a můžeme ho doplnit omáčkou jakkoli...
Tacos s hovězím jazykem a kachním sádlem
Tento recept je ideální pro ty, kteří chtějí vyzkoušet něco nového a exotického. Vaření jazyka sous vide zaručuje dokonalou měkkost a chuť
Sous Vide krůtí prsa s křupavou kůží
Sous-vide je fantastický způsob vaření sváteční pečeně. Krůta připravená touto metodou bude uvařená přesně tak, jak ji máte rádi – s extra křupavou kůží. Proč tento recept funguje: Svázání dvou...
Sous Vide Brisket
Kouzlo tohoto pokrmu je v tom, že závisí na teplotě. Podle teploty vodní lázně a doby, po kterou v ní...
Kuřecí stehno
Tohle kuřecí stehno určitě nebudete dělat jen jednou! V tomto receptu budeme pracovat s kuřecími stehny s kostí. A protože...
Sous Vide Hovězí žebírka
Otevřete červené víno a nažhavte chuťové buňky! Hovězí žebírka s redukcí z červeného vína určitě zapůsobí na každého hosta. Další...
Fitness kuřecí prso metodou sous vide
Chcete znát tajemství nejšťavnatějšího kuřete? Regulace teploty. Důsledná kontrola stupně, je možná pouze vařením sous vide. Pokud existuje jedno jídlo,...