Kuřecí prsa ve stylu Sous Vide Tajine
Tento recept přináší výjimečnou chuť, i když není úplně rychlý. Dušené kuřecí maso v kořeněné omáčce je ideální pro podzimní a zimní dny. Díky sous-vide metodě zachytíte plnou chuť tajinu,...
Sous Vide Krátká žebra Hovězí Stroganoff
Hovězí Stroganoff je oblíbené jídlo mnoha z nás. U nás v rodině ho přímo milují. A proto jsme zkusili připravit na rodinné setkání jídlo podle tohoto postupu. Pro tento recept...
Sous Vide kuřecí parmazánové karbanátky
Jedná se o jemné kuřecí karbanátky, plněné mozzarellou (nebo vaším oblíbeným sýrem), poté přelité rajčatovou omáčkou a přelité parmezánem a...
Sous Vide Losos s pomerančovou sladkokyselou omáčkou
Losos se v našem domě rychle stal oblíbeným sous vide jídlem. Vaří se rychle a můžeme ho doplnit omáčkou jakkoli...
Tacos s hovězím jazykem a kachním sádlem
Tento recept je ideální pro ty, kteří chtějí vyzkoušet něco nového a exotického. Vaření jazyka sous vide zaručuje dokonalou měkkost...
Sous Vide krůtí prsa s křupavou kůží
Sous-vide je skvělá volba pro přípravu sváteční krůty. Díky této metodě bude maso dokonale šťavnaté, přesně podle vašich představ –...
Sous vide hovězí brisket
Kouzlo tohoto pokrmu spočívá v precizní kontrole teploty. Při různých teplotách a časech vaření můžete dosáhnout různých textur masa. Při 57 °C bude brisket křehký jako steak, při 36 hodinách...
Kuřecí stehno
Tohle kuřecí stehno určitě nebudete dělat jen jednou! V tomto receptu budeme pracovat s kuřecími stehny s kostí. A protože každý má rád trochu jiný styl propečení, přidáváme i tabulku...
Sous Vide Hovězí žebírka
Otevřete červené víno a nažhavte chuťové buňky! Hovězí žebírka s redukcí z červeného vína určitě zapůsobí na každého hosta. Další...
Fitness kuřecí prso metodou sous vide
Toužíte po dokonale šťavnatém kuřeti? Tajemství spočívá v přesné teplotě. Tu zajistí jedině metoda sous vide. Pokud existuje pokrm, u...
Sous Vide Ribeye Steak
Sous vide je skvělý způsob, jak připravit steak rovnoměrně propečený a šťavnatý. Ribeye steak se obvykle vaří při teplotě 54–57...
Sous Vide celá krůta
Dokonale vařená krůta v celku. Navíc s ultra křupavou kůží. A jak na to? Čtěte dále..
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here
