Čerstvé tagliolini se Sous-Vide jehněčím kolínkem
 Pouze 7 surovin a vykouzlíte lahodný a originální pokrm.
Zabíjí sous vide bakterie?
 Nejpalčivější otázkou spojenou s metodou sous vide je, zdali je tento druh přípravy pokrmů bezpečný. Dlouhá doba vaření za nízké teploty...
Sous Vide Kalbi žebra s bramborovou kaší Kimchi
 Dokažme si, že korejské jídlo, je vynikající jídlo. Je to také jasný důkaz, že v korejském jídle je víc než...
Medová křídla Sri Racha
 Tohle jsou nejšťavnatější kuřecí křidélka, co jste kdy měli možnost udělat a ochutnat – dost řečí – dobrou chuť
Řecké vepřové kotlety
 Spojte šťavnaté vepřové kotlety s řeckou kuchyní a získáte jednoduché avšak vynikající jídlo!
Koktejlové krevety s pomerančovo-kaparovou omáčkou
 Elegance. Tento předkrm má název a vzhled, který vyzařuje sofistikovanost se všemi chutěmi, které se k sobě hodí. Nenechte se...
Jak dlouho se dá skladovat sous vide maso?
 Metoda sous vide je díky mnoha výhodám tohoto vaření stále populárnější. Ovšem ne každý tuto metodu zná a to včetně jejích největších předností jako je právě i skladování masa.  Pokud...
Sous Vide kuřecí Balotina
 Chcete oživit své obvyklé pečené kuře? Zkuste přidat nádivku!
Deonjang-kořeněný lilek Sous Vide
 Myslím, že jste právě objevili nový oblíbený způsob, jak vařit lilky! Lahodné, sametově hladké ve středu a křupavé na okrajích....
Sous Vide kuře Tikka Masala
 Tradiční indické jídlo, Chicken Tikka Masala, se skládá z kousků pečeného kuřete ve smetanové, oranžově zbarvené světlé kari omáčce. Toto...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

