Sous vide roláda z ryby
Slovo roláda pochází z francouzského slova „rouler“, což znamená vrátit, stočit nebo sbalit. Slovo roláda tak dokonale vystihuje celý princip tohoto kulinářského zázraku, který můžeme připravit prakticky z čehokoliv – od kuřecího...
Celerová sous vide kaše (pyré)
Celer má velmi výraznou chuť. Jedná se o nevzhledný kořen, který má pod tvrdou slupkou krásnou bílou dužinu. Metodou sous...
Sous vide tymiánový olej
Ochucované oleje kuchaře dělí na amatéry a profesionály. Faktem je, že správné ochucení oleje – ať už bylinami nebo třeba...
Sous vide vepřová krkovička v tradičním stylu
Vepřová krkovička je na přípravu nenáročná, a přesto dokáže vykouzlit blažený úsměv na tváři každého gurmána. V tomto receptu vám...
Sous vide námořnické fazole
Fazole byly populární stravou námořníků v 19. století. Stejně jako všechny sušené luštěniny i ony potřebují před vařením změkčit, aby měly...
Sous vide pastrami
Dovolujeme si vám představit recept na jednu z největších kulinářských specialit – pastrami. Jedná se o předem nakládané masíčko rychle opečené...
Sous vide bramborové pyré
Hladká, krémová bramborová kaše patří mezi nejjednodušší a nejuspokojivější kulinářské speciality. Většina kuchařů má svou vlastní osvědčenou metodu šlehání brambor,...
Sous vide nakládané jablečné kousky
Většina lidí by ani neřekla, že nakládané jablečné kousky uvařené metodou sous-vide mohou být tak dobré. Tím větší překvapení mohou způsobit. V tomto receptu vám prozradíme, jak nakládané jablečné kousky připravit...
Sous vide krůtí roláda
Lidé milují rolády. Jsou neodolatelné nejen kvůli dokonale kulatému tvaru, ale také kvůli její náplni, která vždycky slibuje malé překvapení. Ačkoliv lidé roládu připravovali už před několika stovkami let, stále...
Sous vide vepřová líčka
V době pizzy s bůčkem a zmrzliny s křehkými kousky slaniny se do popředí dostávají také méně známé kusy masa jako například vepřová...
Sous vide sýrová omáčka
Nováčci by si mohli myslet, že fondue není nic víc než strouhaný sýr zamíchaný v troše svařeného vína. Tento přístup by...
Sous vide křupavá kuřecí stehna
Zkušení sous-vide kuchaři vědí, že tenhle způsob vaření je malý zázrak. Vezmou obyčejné jídlo a promění ho v hvězdu večera....
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

