Sous vide pastrami
Dovolujeme si vám představit recept na jednu z největších kulinářských specialit – pastrami. Jedná se o předem nakládané masíčko rychle opečené v troubě, aby nepřišlo o šťavnatý střed a dovařené metodou sous...
Sous vide bramborové pyré
Hladká, krémová bramborová kaše patří mezi nejjednodušší a nejuspokojivější kulinářské speciality. Většina kuchařů má svou vlastní osvědčenou metodu šlehání brambor,...
Sous vide nakládané jablečné kousky
Většina lidí by ani neřekla, že nakládané jablečné kousky uvařené metodou sous-vide mohou být tak dobré. Tím větší překvapení mohou...
Sous vide krůtí roláda
Lidé milují rolády. Jsou neodolatelné nejen kvůli dokonale kulatému tvaru, ale také kvůli její náplni, která vždycky slibuje malé překvapení....
Sous vide vepřová líčka
V době pizzy s bůčkem a zmrzliny s křehkými kousky slaniny se do popředí dostávají také méně známé kusy masa jako například vepřová...
Sous vide sýrová omáčka
Nováčci by si mohli myslet, že fondue není nic víc než strouhaný sýr zamíchaný v troše svařeného vína. Tento přístup by...
Sous vide křupavá kuřecí stehna
Zkušení sous vide kuchaři vědí, že tento způsob vaření je hra, která průměrné jídlo dokáže změnit v hit sezóny. Pomalým vařením...
Sous vide jogurt
Možná to pro vás bude trošku překvapení, ale metodou vaření sous vide nemusíte připravovat jenom maso nebo zeleninu, ale třeba také chutný jogurt. V tomto receptu vám prozradíme, jak tento jogurt...
Sous vide hamburgery
Představte si to: První letní grilování. Na zahradě máte 30 hostů, kteří v klidu popíjejí pivo. A pak jste tu vy. O hodinu později stále stojíte u grilu, potíte se pod...
Sous vide rajčatová polévka (za studena)
Rajčatová polévka za studena je velmi oblíbeným pokrmem na jihu Evropy, v zemích jako je Španělsko, Řecko nebo Itálie. Rajčatová polévka...
Sous vide cizrna
Toto je jednoduchý postup pro přípravu cizrny s optimální tuhostí a chutí. Sous vide vaření cizrně propůjčuje koncentrovanější, autentičtější chuť než...
Sous vide brambory a pórek
Tyto brambory můžete využít jako přílohu k masům, sýrům nebo k pečené zelenině. Taktéž je můžete použít jako samostatný pokrm a doplnit...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here