Sdílet Vepřová panenka v pancette metodou sous vide Čas vaření: 2 hod. Vepřové maso Česká Barbora 8.8.2022 Like 13 Číst více Komentář 1 882 Zobrazení
Sdílet Čerstvé tagliolini se Sous-Vide jehněčím kolínkem Čas vaření: 48 hodin Zvěřina, skopové a jehněčí Italská Pouze 7 surovin a vykouzlíte lahodný a originální pokrm. Komentář 422 Zobrazení
Sdílet Zabíjí sous vide bakterie? Sous vide Nejpalčivější otázkou spojenou s metodou sous vide je, zdali je tento druh přípravy pokrmů bezpečný. Dlouhá doba vaření za nízké teploty... 4 Komentáře 2 590 Zobrazení
Sdílet Sous Vide Kalbi žebra s bramborovou kaší Kimchi Čas vaření: 12 hodin 10 minut Vepřové maso Dokažme si, že korejské jídlo, je vynikající jídlo. Je to také jasný důkaz, že v korejském jídle je víc než... Komentář 2 078 Zobrazení
Sdílet Medová křídla Sri Racha Čas vaření: 4 hodiny 50 minut Drůbež Americká Tohle jsou nejšťavnatější kuřecí křidélka, co jste kdy měli možnost udělat a ochutnat – dost řečí – dobrou chuť Komentář 1 052 Zobrazení
Sdílet Řecké vepřové kotlety Čas vaření: 9 hodin Vepřové maso Řecká Spojte šťavnaté vepřové kotlety s řeckou kuchyní a získáte jednoduché avšak vynikající jídlo! Komentář 1 228 Zobrazení
Sdílet Koktejlové krevety s pomerančovo-kaparovou omáčkou Čas vaření: 1 hodina 10 minut Ryby Francouzská Elegance. Tento předkrm má název a vzhled, který vyzařuje sofistikovanost se všemi chutěmi, které se k sobě hodí. Nenechte se... Komentář 654 Zobrazení
Sdílet Sous Vide vepřová panenka obalená ve slanině v hořčičné omáčce Čas vaření: 2 hodiny 10 minut Vepřové maso Francouzská Monika Braunová 29.6.2022 Like 12 Číst více Komentář 11 611 Zobrazení
Sdílet Jak dlouho se dá skladovat sous vide maso? Sous vide Metoda sous vide je díky mnoha výhodám tohoto vaření stále populárnější. Ovšem ne každý tuto metodu zná a to včetně jejích největších předností jako je právě i skladování masa. Pokud... Admin 27.6.2022 Like 4 Číst více 1 Komentář 6 513 Zobrazení
Sdílet Sous Vide kuřecí Balotina Čas vaření: 4 hodiny 20 minut Kuřecí Francouzská Chcete oživit své obvyklé pečené kuře? Zkuste přidat nádivku! Komentář 628 Zobrazení
Sdílet Deonjang-kořeněný lilek Sous Vide Čas vaření: 1 hodina 35 minut Zelenina Myslím, že jste právě objevili nový oblíbený způsob, jak vařit lilky! Lahodné, sametově hladké ve středu a křupavé na okrajích.... Komentář 657 Zobrazení
Sdílet Sous Vide kuře Tikka Masala Čas vaření: 75 minut Drůbež Indická Tradiční indické jídlo, Chicken Tikka Masala, se skládá z kousků pečeného kuřete ve smetanové, oranžově zbarvené světlé kari omáčce. Toto... Komentář 960 Zobrazení