Čerstvé tagliolini se Sous-Vide jehněčím kolínkem
 Pouze 7 surovin a vykouzlíte lahodný a originální pokrm.
Zabíjí sous vide bakterie?
 Nejpalčivější otázkou spojenou s metodou sous vide je, zdali je tento druh přípravy pokrmů bezpečný. Dlouhá doba vaření za nízké teploty a se sníženým množstvím kyslíku může být v rozporu s mnoha zásadami...
Sous Vide Kalbi žebra s bramborovou kaší Kimchi
 Dokažme si, že korejské jídlo, je vynikající jídlo. Je to také jasný důkaz, že v korejském jídle je víc než jen Kimchi a Bulgogi.
Medová křídla Sri Racha
 Tohle jsou nejšťavnatější kuřecí křidélka, co jste kdy měli možnost udělat a ochutnat – dost řečí – dobrou chuť
Řecké vepřové kotlety
 Spojte šťavnaté vepřové kotlety s řeckou kuchyní a získáte jednoduché avšak vynikající jídlo!
Koktejlové krevety s pomerančovo-kaparovou omáčkou
 Elegance. Tento předkrm má název a vzhled, který vyzařuje sofistikovanost se všemi chutěmi, které se k sobě hodí. Nenechte se tím však odradit, protože dovést...
Jak dlouho se dá skladovat sous vide maso?
 Metoda sous vide je díky mnoha výhodám tohoto vaření stále populárnější. Ovšem ne každý tuto metodu zná a to včetně jejích největších předností jako je právě i skladování masa.  Pokud...
Sous Vide kuřecí Balotina
 Chcete oživit své obvyklé pečené kuře? Zkuste přidat nádivku!
Deonjang-kořeněný lilek Sous Vide
 Myslím, že jste právě objevili nový oblíbený způsob, jak vařit lilky! Lahodné, sametově hladké ve středu a křupavé na okrajích. S tímhle jídlem snadno zapomenete na jakýkoli masový pokrm! Chuť ...
Sous Vide kuře Tikka Masala
 Tradiční indické jídlo, Chicken Tikka Masala, se skládá z kousků pečeného kuřete ve smetanové, oranžově zbarvené světlé kari omáčce. Toto tradiční jídlo upravujeme tak, že kuře místo pečení vaříme sous...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

