Krůtí stehno bez kosti s citronem a rozmarýnem
Do tohoto receptu jsme použili krůtí stehno bez kosti a kůže. Po uvaření v horké lázni je maso nádherně křehké a šťavnaté a rozmarýn s...
Hranolky z manioku s chilli dipem
Maniok je tropická rostlina z Jižní Ameriky, jejíž hlízy svým vzhledem a chutí připomíná batáty. Ať už se ho teprve chystáte vyzkoušet, nebo už ho v nějaké podobě znáte, zkuste...
Salsiccia s těstovinami
Ať už si známou italskou klobásku vyrobíte doma nebo koupíte v supermarketu, uvařte si ji sous-vide, aby byla pěkně šťavnatá. Nakrájená na kolečka a doplněná těstovinami a zeleninou vydá za...
Steak z mečouna
Filety z mečouna se v receptech nazývají steaky – a to proto, že jeho maso je výrazné, křehké a vydatné jako třeba filet mignon. Bohužel...
Bramborový salát s rozmarýnovo-česnekovým dresinkem
Salát, co svou výraznou chutí připomíná jídla ze steakhousu. Přitom je tato skvělá příloha dost lehká a svěží pro letní grilování.
Citronový likér Limoncello
Známý italský likér z citronů si můžete koupit v obchodě, nebo si ho jednoduše vyrobit za zlomek ceny doma. Sous-vide verze zabere jen 2 hodiny místo běžných 6 až 8...
Krůtí roláda
Roláda z krůtího masa je vařená pomalu a na nízkou teplotu ve vodní lázni, což zajistí dokonale křehké, šťavnaté a prostě úžasné maso. Dochucení citronem,...
Banana bread
Recept na trochu jinou variantu známého pečeného banánového chlebíčku. Příprava je rychlá a jednoduchá, chuť vás překvapí a servírovat ho můžete ve sklenici nebo vyklopený na talířku – jak vám...
Kuřecí prsa v Panko strouhance na houbách
Už žádné trápení se složitým smažením. S tímhle receptem vyšvihnete perfektní kuře v Panko strouhance propečené skrz naskrz k dokonalosti. Celé manévrování s pánvičkou Vám nezabere víc, než 5 minut,...
Filety z tresky s koprovo-vinnou omáčkou
Ze všech druhů ryb je treska zrovna ta, se kterou se nejlépe pracuje. Její maso má neutrální chuť, která se skvěle doplní jakoukoli omáčkou. Tuhost...
Rajčatová omáčka ze zahrádky
Už brzy se nám zahrádky zabarví čerstvou vlastnoručně vypěstovanou zeleninou, která přímo vybízí k experimentování. Běžně byste do rajčatové omáčky dostali tu správnou chuť bylinek jedině dlouhým vařením na plotně....
Křupavá celerová srdíčka
Křehké středy řapíkatého celeru (neboli srdíčka) skvěle slouží jako křupavá a chutná příloha k masům. Navíc dobře vypadají a nejeden šéfkuchař je používá při prezentaci svých jídel. Uvařte si je...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here

