Sous Vide Citronové kuřecí řízky
Toto jídlo je šťavnaté, jemné a prostě ideální pro letní den. Užijte si vaření s lehkostí v sous vide lázni.
Sous Vide Hainan kuřecí rýže
Hainan kuřecí rýže je jemné pošírované kuřecí maso podávané s voňavou rýží, pikantní omáčkou a čerstvou zeleninou. Tento populární pokrm jihovýchodní Asie má původ v čínském Hainanu. Díky metodě sous...
Sous Vide Kuřecí roláda a prosciutto
Věřte, že toto jídlo chutná ještě lépe, než vypadá, a že na talíři vypadá vskutku báječně! Rolády sice vyžadují trochu práce navíc, ale každé sousto nakonec stojí za to. Toto...
Sous vide brambory
Sous Vide by mělo být především jednoduchosti, ne o přidání dalšího kroku do procesu vaření. Pokud tedy chcete vytvořit bramborovou kaši v jediném kroku, tak...
Sous Vide BBQ vepřová plec
Je oblíbené, je moderní a je výborné. Trhané maso je ideální pro každého. Zasytí velkého jedlíka, ale bývá vyhledávaným jídlem i mezi sportovci. Krásné je, že při metodě sous vide...
Sous Vide kuřecí stehna
Kuřecí stehna jsou skvělá pro každého, kdo se seznamuje s metodou sous vide. A výsledná chuť jen každého navnadí pro další vaření. Komu by nechutnala křupavá kůrčička že? Tento recept...
Sous Vide Šalvějové vepřové kotlety s mrkví a jablečným salátem
První jarní bylinky jsou vždy v kuchyni vítány. Pojďme společně odhalit, jak se šalvěj přirozeně spáruje s vepřovými kotletami, jablečným salátem a rannou mrkví.
Italské klobásové sendviče Sous Vide
Italské klobásy s pořádnou dávkou zeleniny a italského koření = neodolatelné spojení Pomalé vaření klobásy, papriky, cibule, rajčat a italského koření dělá z tohoto pokrmu jídlo, kterému nikdo neodolá. Skvělé...
Sous vide kuřecí prsíčka
Kuřecí prsíčka jsou údajně jednoduchá na přípravu. My s tím však moc nesouhlasíme. Kuřecí prsíčka se dají jednoduše převařit nebo nedovařit a to v kuchyni nemusíte být úplní nováčci. Pokud chcete připravit...
Sous vide vepřový bůček
Patříte mezi sous vide nováčky? Ničeho se nebojte! Sous vide vaření se vyznačuje tím, že budete-li metodou sous vide vařit jakékoliv tvrdší maso jako třeba...
Sous Vide kuře a avokádové taco
Kdo by nemiloval kombinaci kuřecího masa a avokáda? Je to jednoduché, je to rychlé a je to zdravé. Kuřecí se uvaří sous vide, ogriluje, nakrájí a používá se jako taco...
Hovězí pepřový steak z nízkého roštěnce
Klasika — pepřový steak. Ne se smetanou, jak to mnozí viděli, ale s jednoduchou omáčkou s máslem. Tato omáčka, jejíž příprava trvá jen pár minut, je ideální pro sous vide...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here